اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

هواشناسی گزارش داد؛

بارش برف و باران ۲ روزه در برخی استان‌ها/ دمای هوا ۵ درجه افزایش می‌یابد

بارش برف و باران ۲ روزه در برخی استان‌ها/ دمای هوا ۵ درجه افزایش می‌یابد
سازمان هواشناسی با اشاره به بارش برف و باران طی امروز و فردا در برخی استان‌ها و اعلام افزایش ۳ تا ۵ درجه‌ای دما از ورود سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی امروز برای نواحی از جنوب غرب و جنوب کشور در استان‌های خوزستان، بوشهر و غرب فارس رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی،‌در بخش هایی از شرق و شمال شرق نواحی از ارتفاعات البرز شرقی و دامنه‌های زاگرس مرکزی در استان های کهگیلویه و بویراحمد،‌چهارمحال و بختیاری و لرستان بارش برف و در سواحل دریای خزر بارش باران پیش بینی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

همچنین امروز برای نواحی شمال غرب و غرب ابرناکی و بارش پراکنده روی می‌دهد. بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز یکشنبه فعالیت سامانه بارشی به نیمه جنوبی  شرقی کشور محدود شده و نواحی مرتفع جنوب شرق کاهش محسوس دما، بارش برف و برای نوار جنوبی کشور رگبار باران گاهی رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

,

از اواخر وقت فردا سامانه بارشی از جنوب شرق خارج شده و از روز دوشنبه تا چهارشنبه برای اکثر مناطق کشور جو پایدار و روند افزایش دمای 3 تا 5 درجه پیش بینی می‌شود.

,

اواخر روز چهارشنبه و اوایل روز پنجشنبه با ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب برای این مناطق افزایش ابر و بارش پراکنده روی می‌دهد.  همچنین امروز دریای خزر،‌غرب خلیج فارس و شرق دریای عمان و فردا و روز دوشنبه خلیج فارس و دریای عمان مواج  وطوفانی خواهد بود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه