logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار اردل:

هم‌زمان با دهه فجر 400 برنامه در اردل برگزار می‌شود

هم‌زمان با دهه فجر 400 برنامه در اردل برگزار می‌شود
فرماندار شهرستان اردل گفت: به منظور هر چه باشکوه‌تر اجرا شدن برنامه‌های دهه فجر امسال 400 ویژه برنامه در این شهرستان برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ محمود کیانی فرماندار شهرستان اردل در جلسه ستاد دهه فجر شهرستان شهرستان اردل که با حضور مسئولین در دفتر امام جمعه شهر اردل برگزار شد اظهار داشت: وجه مردمی بودن مراسم دهه فجر به هیچ وجه نباید تحت شعاع هیچ جوی قرار بگیرد و ما هم بستر و زمینه را فراهم می‌کنیم تا مردم بتوانند حضور گسترده داشته باشند.

وی افزود: ما نباید طوری رفتار کنیم که دشمنان به خود اجازه عرض اندام دهند و ادارات باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که سبب مشکل نشود.


وی بیان کرد: آمادگی شهرستان و فرمانداری 100 درصد بوده و بنابر روال هر ساله برنامه‌ها اجرا می‌شوند اما امسال با توجه به اغتشاشات اخیر یک مقدار برنامه‌ها متفاوت شده و اهمیت دوچندان شده است.

وی ادامه داد: با اجرای صدها برنامه و پروژه به استقبال دهه فجر می‌رویم که از جمله این برنامه‌ها می‌توان زنگ انقلاب، بازدید از خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران، افتتاح پروژه‌ها در سطح شهرستان، معرفی دستاوردهای انقلاب و برافراشتن پرچم را در ادارات و حتی منازل اشاره کرد.

فرماندار شهرستان اردل خاطرنشان کرد: در مجموع بالغ بر  400 برنامه متنوع با هدف بزرگداشت این ایام اجرا می‌شود اما برنامه‌های اصلی و برنامه‌هایی که ستون برنامه‌های دیگر هستند حدود 70 برنامه است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه