logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس بنیاد مسکن بروجرد مطرح کرد؛

پرداخت ۳۸ میلیارد تومان تسهیلات بازسازی به واحدهای خسارت دیده سیل

پرداخت ۳۸ میلیارد تومان تسهیلات بازسازی به واحدهای خسارت دیده سیل
رئیس بنیاد مسکن بروجرد گفت: ۳۸ میلیارد تومان تسهیلات بازسازی به واحدهای خسارت دیده ناشی از سیلاب پرداخت شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین ریاضتی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک اظهار داشت: بعد از سیلاب فروردین ماه و بررسی خسارت‌های وارده، تاکنون ۳۸ میلیارد تومان تسهیلات برای تعمیر و بازسازی واحدهای مسکونی که در سیلاب دچار خسارت شدند پرداخت‌شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی افزود: با پرداخت این میزان تسهیلات ۴۴۰ واحد مسکونی در روستاهای بروجرد و ۲۰ واحد منزل مسکونی در شهر احداث‌شده است.

,

رئیس بنیاد مسکن بروجرد تصریح کرد: همچنین ۱۹۰ فقره وام برای تعمیر منازل مسکونی نیز پرداخت‌شده که تسهیلات تعمیرات مسکن به صورت صد درصد و تسهیلات احداث منزل ۸۰ درصد پرداخت‌شده است.

,

وی بیان کرد: ۱۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات برای منازل روستایی پرداخت‌شده که برای هر واحد ۴۰ میلیون تومان وام در نظر گرفته و پرداخت‌شده است.

,

رئیس بنیاد مسکن بروجرد با اشاره به اجرای طرح هادی در روستاها گفت: هفت میلیارد تومان طرح هادی در روستاها انجام‌شده که آسفالت راه ۱۶ روستا، اجرای کانال قلعه شمسی، جدول، دیوار و سایت جدید روستای تنگه محمد حاجی در راستای این طرح انجام‌شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه