logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون وزیر راه خبر داد:

تعلیق پروازهای برنامه‌ای به چین تا اطلاع ثانوی

تعلیق پروازهای برنامه‌ای به چین تا اطلاع ثانوی
خبرگزاری میزان- معاون حمل‌و‌نقل وزیر راه و شهرسازی گفت: با هماهنگی وزارتخانه‌های امور خارجه و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به منظور اجرایی سازی مصوبه دولت، پرواز‌های برنامه‌ای به چین تا رفع خطر و شرایط اضطرار، تعلیق شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهرام آدم‌نژاد، معاون حمل‌و‌نقل وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر تلاش برای حفظ سلامت مردم به‌عنوان مهم‌ترین اولویت، گفت: با توجه به اعلامیه سازمان جهانی بهداشت و اعلام شرایط اضطراری و نیز با هماهنگی وزارتخانه‌های امور خارجه و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به منظور اجرایی سازی مصوبه دولت، پرواز‌های برنامه‌ای به چین تا رفع خطر و شرایط اضطرار، تعلیق شده است.

وی با اشاره به کاهش تقاضای گردشگران و تجار برای سفر به چین از زمان شیوع بیماری اعلام کرد، در روز‌های گذشته به شرکت هواپیمایی ماهان اجازه داده شد در چند پرواز محدود و کنترل‌ شده، نسبت‌ به بازگرداندن شهروندان ایرانی از کشور چین اقدام کند و با توجه به این‌که برخی اتباع چینی نیز قصد بازگشت به این کشور را داشتند، در این پرواز‌ها مسافران چینی را نیز به چین منتقل نمایند.

آدم‌نژاد افزود: با توجه به این‌که تعدادی از اتباع و به‌ خصوص دانشجویان ایرانی در شهر قرنطینه‌ شده "ووهان"، مرکز شیوع این بیماری، حضور دارند، با هماهنگی وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و همراهی تیمی کامل از پزشکان، یک فروند هواپیمای شرکت ماهان روز سه‌شنبه عازم چین می‌شود تا دانشجویان ایرانی را به کشور بازگرداند. "

وی در پایان تاکید کرد، تمام ظرفیت‌های موجود در پایانه‌های هوایی، دریایی، ریلی و جاده‌ای را از ابتدای اعلام خطر شیوع این بیماری در اختیار همکاران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار داده‌ایم و همکاری می‌کنیم تا برای تامین سلامت هم وطنان نهایت استفاده از این ظرفیت‌ها به‌کار گرفته شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه