اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

احراز هویت الکترونیکی در کمتر از ۱۰ ثانیه!

احراز هویت الکترونیکی در کمتر از ۱۰ ثانیه!
از دستگاه احراز هویت الکترونیکی برخط آنلاین برای انتخابات مجلس شورای اسلامی رو نمایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن جعفری معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: دستگاه احراز هویت الکترونیکی ما را یک قدم به برگزاری انتخابات الکترونیکی نزدیک‌تر کرد.

او ادامه داد: این دستگاه به شکلی طراحی شده که می‌تواند  از سه مسیر مختلف استعلامات خود را انجام دهد، دستگاه قابلیت آفلاین هم دارد و در صورت قطع ارتباط اطلاعات وارد شده را در خود ذخیره کرده و در برقراری مجدد ارتباط آن‌ها را مخابره می‌کند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی گفت: دستگاه از دو طریق فعال می‌شود هم از طریق کارت ملی و هم شناسه شناسنامه‌ای همچنین به دوصورت دستی و اسکن کارت هوشمند ملی می‌توان از دستگاه استعلام‌های مورد نیاز را دریافت کرد.

جعفری افزود: تمام مراحل انتخابات اعم از ساعت شروع انتخابات، سریال پلمپ‌ها و مهر‌ها و صورت جلسات قبل از انتخابات و مشخصات اعضای اجرایی شعب اخذ رأی در این دستگاه موجود است و تا مرحله پایان انتخابات و شمارش آرا، صورت جلسات پایانی انتخابات نیز در آن تعبیه شده است و امکان هیچ دخل و تصرفی در آن وجود ندارد.

او تصریح کرد: تمامی اطلاعات دریافت شده در دستگاه به صورت رمز گذاری شده و محافظت شده در دستگاه ذخیره و به به مرکز ارسال می‌شود و از امنیت بالای اطلاعاتی برخوردار است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان رضوی گفت: در هفته آینده مانوری برای آمادگی استفاده از دستگاه احراز هویت برخط انجام خواهد شد تا بتوانیم از بروز هرگونه مشکلات احتمالی در روند اجرای انتخابات جلوگیری کنیم، استفاده از این دستگاه سرعت احراز هویت در شعب اخذ رأی را به یک ششم زمان قبل کاهش می‌دهد.

جعفری افزود: خراسان رضوی دارای ۳ هزار و هجده شعبه اخذ رای ثابت است که از این تعداد ۲ هزار و ۴۰۷ شعبه شهری و هزار و ۶۱۲ ‪شعبه مربوط به روستاها است و همه ی این شعب مجهز به این دستگاه می‌باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه