logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تماس تلفنی ترامپ و همتای چینی درباره ویروس کرونا

تماس تلفنی ترامپ و همتای چینی درباره ویروس کرونا
روسای جمهور آمریکا و چین در تماسی تلفنی درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا گفت‌وگو کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادیو بین المللی چین، صبح امروز جمعه شی جین پینگ رئیس جمهوری خلق چین با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تلفنی گفت‌وگو کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
شی جین پینگ تاکید کرد که پس از شیوع کروناویروس جدید، دولت و مردم چین با تمام نیرو با آن مقابله کرده و ضمن بسیج نیروهای سراسر کشور و برنامه ریزی همه جانبه، با واکنش سریع، همه جانبه و جدی تدابیری در مقابله با شیوع ویروس در پیش گرفته و به دستاوردهایی رسیده است. چین اعتماد و توانایی کامل برای غلبه بر این ویروس دارد. گرایش توسعه باثبات اقتصادی چین در مدت طولانی در آینده تغییر نمی کند.
,
 
,
رئیس جمهوری آمریکا نیز گفت: آمریکا با پشتیبانی از تدابیر چین برای مقابله با شیوع کروناویروس، مایل به اعزام کارشناسان و عرضه لوازم موردنیاز به چین است. وی ابراز اطمینان کرد که مردم چین تحت رهبری آقای شی جین پینگ در مبارزه با شیوع بیماری به پیروزی خواهند رسید.
,
 
,
وی همچنین گفت: آمریکا به رشد اقتصادی چین اعتماد دارد و مایل است از طریق کانال دوجانبه و سازمان بهداشت جهانی ارتباطات و همکاری با چین را حفظ کند.
,
 
,
شی جین پینگ با اشاره به توافق اقتصادی و تجاری دو کشور در مرحله اول گفت: این توافق نامه برای هر دو طرف چین و آمریکا و همچنین صلح و شکوفایی جهان سودمند است. این نشان می دهد که با وجود اختلافات بین دو کشور، در صورت پایبندی بر برابری و احترام متقابل، راه حل قابل قبول هر دو طرف یافت می شود. وی ابراز امیدواری کرد که دو طرف با اجرای جدی توافق، برای یاری به توسعه روابط دو کشور در مسیر درست اقدام کنند.
,
 
,
دونالد ترامپ نیز اعلام کرد که آمریکا مایل است با اجرای مطلوب توافق دو طرف به توسعه روابط دو طرف یاری کند.
,
 
,
منبع: تسنیم 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه