اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق خبر داد؛

افتتاح و کلنگ‌زنی دو پروژه گازی در سرخس+تصاویر

افتتاح و کلنگ‌زنی دو پروژه گازی در سرخس+تصاویر
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق از افتتاح و کلنگ‌زنی دو پروژه گازی در منطقه عملیاتی خانگیران سرخس همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدابوالحسن محمدی در گفت‌وگو با صبح توس، اظهار کرد: دو پروژه شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق با حضور استاندار خراسان رضوی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی در منطقه عملیاتی خانگیران سرخس افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق به افتتاح چاه شماره ۷۷ خانگیران اشاره و تصریح کرد: اعتبار این پروژه ۱۰۰ میلیارد تومان است و با هدف افزایش تولید گاز، گاز ترش از این چاه استحصال می‌شود.

,

محمدی به کلنگ‌زنی تعویض مخزن و پوشش‌دهی با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان اشاره کرد و افزود: این پروژه نیز در مهرماه سال آینده آماده بهره‌برداری است.

,

وی بیان کرد: در زمستان سال گذشته میزان تولید این شرکت ۱۰۴ درصد بوده و ۴ درصد بیش از تعهد بدون هیچ وقفه‌ای تولید گاز داشتیم.

,

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق خاطرنشان کرد: شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق یکی از سه شرکت تابعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران است که مسئولیت بهره‌برداری از چهار مخزن گاز شیرین و ترش خانگیران و گنبدلی را برای تأمین خوراک پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد سرخس برای مصارف استان‌های خراسان شمالی، جنوبی، رضوی، مازندران، گلستان، سمنان و نیز واحد پتروشیمی خراسان و سوخت نیروگاه نکا در شمال کشور را عهده‌دار است.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه