اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آسوشیتد پرس:

آمریکا و طالبان به توافق رسیده‌اند

آمریکا و طالبان به توافق رسیده‌اند
یک رسانه آمریکایی به نقل از یکی از مقامات کاخ سفید مدعی شد که آمریکا و طالبان به توافقی دست یافته‌اند که می‌تواند مقدمه پایان جنگ افغانستان باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبرگزاری آمریکایی آسوشیتد پرس روز جمعه به نقل از یک مقام ارشد دولت ترامپ مدعی شد که مذاکره‌کنندگان آمریکا و طالبان بر سر آتش‌بس موقت بین نیروهای دو طرف در افغانستان به توافق رسیده‌اند.

این مقام ارشد آمریکایی که آسوشیتد پرس به نامش اشاره‌ای نکرده، مدعی شده است که توافق جدید به‌زودی اجرایی خواهد شد و می‌تواند به خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان منجر شود.

به گفته این مقام آمریکایی، پس از اجرای توافقی که برای کاهش هفت‌روزه خشونت در افغانستان بین آمریکا و طالبان شکل گرفته، یک گفتگوی صلح با حضور همه طرف‌های افغانستانی ظرف 10 روز برگزار خواهد شد. این گفتگو بسیار مفصل خواهد بود و همه طرف‌های افغانستانی از جمله نیروهای مسلح افغانستان در آن حضور خواهند داشت.

روز پنج‌شنبه «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا در یک نشست خبری در بروکسل اعلام کرد که مذاکراتی بین طالبان و آمریکا درباره یک طرح کاهش هفت روز خشونت انجام شده است. وی در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه آیا این دوره هفت روزه را برای کاهش خشونت‌ بین دو طرف کافی می‌داند، گفت: «از نظر ما در حال حاضر هفت روز کافی است، اما در هر صورت رویکرد ما برای ادامه این فرآیند به شرایط بستگی خواهد داشت.»

در حالی که مذاکرات آمریکا و طالبان برای امضای توافقنامه صلح جریان دارد و برخی منابع آگاه از نزدیک بودن توافق صحبت می‌کنند، فرماندهان طالبان از آمادگی برای آغاز عملیات بهاری خبر می‌دهند.

اخیراً نیز «تلگراف» گزارش داد که رهبران نظامی طالبان به تیم مذاکره کننده خود گفته‌اند که روند آهسته مذاکرات باعث لطمه زدن به عملیات سالانه بهاری این گروه و تضعیف عزم مبارزانشان می‌شود.

چندی پیش نیز طالبان در بیانیه‌ای تصریح کرده بود که برای پایان دادن به اِشغال افغانستان تمام مسئولیت‌هایش را در روند مذاکرات انجام داده و آمریکایی‌ها باید با خودداری از تاخیر و ایجاد بهانه، مسئولیت خود را در رابطه با گفت‌وگوها انجام دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه