logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

می‌آییم تا با «مجلس قوی»، «ایران قوی» بسازیم؛

مردم مازندران آماده خلق حماسه‌ای از جنس مشارکت

مردم مازندران آماده خلق حماسه‌ای از جنس مشارکت
مردم استان مازندران در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی آماده خلق حماسه‌ای از جنس مشارکت هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، تبلیغات انتخابات پایان یافت و حال نوبت مردم است که با حضور پرشور خود و انتخاب فردی اصلح پای صندوق های رای بیایند و همچون دوره های گذشته، حماسه ای دیگر خلق کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعات اولیه آغاز تبلیغات رسمی با ایجاد ستادهای انتخاباتی و سخنرانی در میان مردم مازندران به دنبال کسب آرای مردم به نفع خود بودند.

,



فضای انتخابات و تبلیغات در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی توسط نامزدهای انتخابات به صورت صوتی و تصویری و همچین ارسال پیامک، هفته ای پرحال و هوا را ایجاد کرد و مردم از برنامه ها، اهداف و اولویت‌های نامزدهای انتخاباتی آشنا شدند و حال فرصت آن است که به صحنه آمده و فرد اصلح انتخاب کنند.



مردم دیار علویان در طول سالیان گذشته همواره با حضور پرشور و حماسی خود در صحنه‌های مختلف از جمله انتخابات، نشان دادند پای آرمان‌های انقلاب اسلامی هستند. دقیقاً یک هفته قبل بود که با حضور چشمگیر مردم در جای‌جای این استان در هوایی بارانی در صفوف به هم پیوسته راهپیمایی ۲۲ بهمن، حماسه‌ای دیگر در تاریخ مازندران ماندگار شد.

دوم اسفندماه انتخابات مجلس یازدهم برگزار می‌شود و مردم مازندران، هم‌پیمان شدند که حماسه‌ای دیگر را بیافرینند.



از 3 میلیون و 300 هزار نفر جمعیت استان مازندران 2 میلیون 434 هزار نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند که از این بین 114 هزار و نفر رای اولی هستند و حدود پنج درصد از مجموع واجدین شرایط رای دادن در انتخابات مجلس یازدهم را رای اولی ها تشکیل می دهند.

3 هزار و 80 شعبه در سطح استان مازندران شامل ۲۴۵۴ شعبه اصلی و ۶۲۶ شعبه سیار در طول برگزاری انتخابات مجلس در استان فعال هستند و مردم این استان می توانند از بین کاندیدای تایید صلاحیت شده از ۹ حوزه انتخابیه مازندران ۱۲ نفر از افراد اصلح را راهی مجلس شورای اسلامی کنند.

, ,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,


در آستانه برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اقشار مختلف جامعه با پیوستن به کمپین #می_آیم_چون، #مجلس_قوی ، #ایران_قوی و ... نوید خلق حماسه دیگر در صحنه انتخابات را دادند.



, ,
,
,
, ,
,
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه