logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

استاندار چهارمحال و بختیاری:

حضور مردم پای صندوق‌های رای پرشورتر از دوره‌های قبل است/ مشارکت در انتخابات از ارکان حفظ نظام است

حضور مردم پای صندوق‌های رای پرشورتر از دوره‌های قبل است/ مشارکت در انتخابات از ارکان حفظ نظام است
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باتوجه به موقعیت اخیر کشورمان و نقشه‌های دشمنان برای عدم حضور مردم در پای صندوق‌های رای، بنابر اطلاعاتی که تا این لحظه به دست ما رسیده این دوره شلوغ‌تر از دوره‌های قبلی بوده و حضور مردم در شهرستان‌ها و شعبه‌ها پرشورتر از قبل است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در حاشیه رای‌ریزی در یکی از حوزه‌های شهرکرد در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: باتوجه به موقعیت اخیر کشورمان و نقشه‌های دشمنان برای عدم حضور مردم در پای صندوق‌های رای، بنابر اطلاعاتی که تا این لحظه به دست ما رسیده این دوره شلوغ‌تر از دوره‌های قبلی بوده و حضور مردم در شهرستان‌ها و شعبه‌ها پرشورتر از قبل است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز؛,
,

, ,


وی ضمن تشکر از حضور مردم پای صندوق‌های رای اضافه کرد: مجددا از مردم دعوت می‌کنم به شعب اخذ رای بیایند و بدانند بی‌توجهی کردن به انتخابات هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و دشمن را گستاخ‌تر می‌کند.
 
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: شهید سلیمانی، همه شهدای انقلاب و همه طرفداران نظام بسیار تاکید داشتند که حفظ نظام از اوجب واجبات است و حفظ نظام با مشارکت مردم محقق می‌شود، انتخابات یکی از نمودهای مشارکت است و مردم در انتخابات‌ها در کنار نظام بودن خود را اعلام می‌کنند.
 

,
,
,
,
,

, ,


عباسی یادآور شد: امروز عملا مشخص است که حضور مردم بسیار بالا است و این حضور عینیت پیدا کرده است، رای مردم همواره تاثیر بسیاری در سرنوشت کشور دارد خصوصا در مجلس چون نمایندگان مجلس وکلای ملت هستند و اگر مردم فکر می‌کنند مشکلاتی وجود دارد باید وکلایی توانمند به مجلس بفرستند و اگر وکیلی انتخاب نمی‌شود یعنی مشکلی هم وجود ندارد.
 
وی تاکید کرد: این مجلس است که می‌تواند مشکلات داخلی و خارجی را رفع کند به‌ویژه مجلسی که متشکل از نمایندگان توانمند و کاربلد باشد.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه