logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بیانیه رئیس شورا ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری انتخابات مجلس یازدهم

بیانیه رئیس شورا ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری انتخابات مجلس یازدهم
رئیس شورا نیروهای انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری انتخابات مجلس یازدهم بیانیه‌ای را صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس شوراشورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری انتخابات مجلس یازدهم بیانیه‌ای را صادر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن این بیانیه در ذیل می‌آید:
 
بسم‌الله الرحمن الرحیم
 
ملت بزرگ ایران، هموطنان عزیز
 اکنون که به فضل الهی انتخابات یازدهمین دورۀ مجلس شورای اسلامی در کمال امنیت و نظم برگزار شده است «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» وظیفه دارد از آحاد مردم ایران که با حضور در پای صندوق‌های رأی به تکلیف شرعی و وظیفۀ ملی خود اقدام کرده‌اند تشکر کند.
 
شما مردم نشان دادید که به رغم فشار حداکثری اقتصادی دشمن و القاء یأس و ناامیدی از سوی رسانه‌های ساخته و پرداختۀ آنان، با بصیرت و موقع‌شناسی، در بزنگاه‌های حساس نقش سرنوشت‌ساز خود را ایفا می‌کنید، شما با تک‌تک آراء خود، خشتی بر سر خشتی نهادید و خانۀ ملت را از نو بنا کردید و با اعمال ارادۀ ملی، نشان دادید که خواهان مجلسی متفاوت هستید، مجلسی که بتواند حافظ آرمان امام راحل و شهیدان بزرگی مانند سردار شهید سلیمانی باشد و راه امام را در نیل به استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی با پیروی از مقام معظم رهبری طی کند.
 
مجلسی با نمایندگانی مؤمن و مردمی، انقلابی و شجاع که بتواند با توکل به خداوند و تکیه بر نیروی لایزال ملت و به ویژه جوانان پرشور و با استعداد، در مقابل زیاده‌خواهی‌ها و قلدری‌های آمریکا بایستد و اصلاحات امیدبخش حاصل شده در قوۀ قضائیه را با تأمین عدالت اقتصادی و اجتماعی و کاستن از مشکلات معیشتی مردم تکمیل کند. مجلسی که در مسیر تحقق بیانیۀ گام دوم مقام معظم رهبری حرکت کند و به جوانان فرصت دهد تا چهل سال دوم انقلاب اسلامی را با امید و ارادۀ محکم خویش آغاز کنند.  
 
باید خداوند کریم را به سبب نعمت انقلاب اسلامی و نعمت مردم فهیم و انقلابی کشورمان شاکر باشیم و از همۀ ملت سپاسگزاری کنیم. نیز جا دارد از همۀ نهادها و اشخاصی که در برگزاری این انتخابات سهیم و شریک بوده‌اند تشکر کنیم و به ویژه سپاسگزار رؤسا و اعضای محترم شوراهای ائتلاف استان‌ها و حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور باشیم که با تلاش و تدبیر خود توانستند با جلوگیری از تفرقه، از میان نامزدها، شایسته‌ترین آنها را به مردم معرفی کنند. همچنین از نیروهای شایسته و ارجمندی که برای حصول وحدت به تصمیم شوراهای ائتلاف احترام گذاشتند و انصراف دادند نیز صمیمانه تشکر می‌کنیم. سپاسگزاری از روحانیت معظم را که پدرانه شورای ائتلاف را حمایت کردند و نیز احزاب سیاسی و تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد را  که برادرانه و صمیمانه به استواری وحدت مدد رساندند بر خود واجب می‌دانیم.
 
امیدواریم مجلس یازدهم بتواند مجلسی کارآمد باشد و با خدمت صادقانه به مردم از مشکلات و گلایه‌های آنان بکاهد و شور و شوق افزونتری برای مشارکت در انتخابات‌های بعدی به وجود آورد.
 
در پایان با تبریک به نامزدهای محترمی که موفق به جلب اعتماد مردم عزیز ایران شده‌اند متذکر می‌شود که ملت انتظار دارد مجلس یازدهم، مجلسی در خدمت ایران سربلند و مردم سرافراز ایران باشد و با وحدت و یکپارچگی از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی نگاهبانی کند و دشمنان ایران و انقلاب اسلامی را ناکام و ناامید و دوستان ایران و انقلاب را امیدوار و دلگرم سازد. ان‌شاء‌الله.
 
غلامعلی حداد عادل
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

3/12/98

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه