logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون وزیر آموزش و پرورش:

خیرین ۲۷۸ میلیارد تومان به آموزش و پرورش لرستان کمک کردند

خیرین ۲۷۸ میلیارد تومان به آموزش و پرورش لرستان کمک کردند
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت:در سیل فروردین ماه لرستان، خیران ۲۷۸ میلیارد تومان به آموزش و پرورش استان کمک کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش سفیر افلاک سعید اوحدی عصر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل آموزش و پرورش لرستان که در سال همایش های علامه طباطبایی استان برگزار شد با بیان اینکه توفیق خدمت در عرصه تعلیم و تربیت جایگاه بسیار بزرگی است اظهار داشت: ظاهر توفیق خدمت در عرصه تعلیم و تربیت مدیر کل آموزش و پرورش است و باطن آن عظمت اقداماتی است که در آموزش و پرورش انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک ,

وی افزود: درتعلیم و تربیت اتفاقات بسیار خوبی است که روح و روان انسا ها را شاد می کند و همچنین خودسازی و جامعه‌پردازی در آموزش و پرورش انجام می‌شود.

,

معاون پارلمانی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: اقدامات مدیر کل سابق آموزش و پرورش استان و مدیر کل نوسازی مدارس که طی روزهای اخیر در گذشت در سیل فروردین ماه لرستان بسیار ارزشمند بود و با توجه به نگاه بلند مدیر کل سابق آموزش و پرورش نسبت به خدمت، به طور ییقن باید آموزش و پرورش از این سرمایه انسانی بزرگ استفاده کند.

,

وی بیان کرد: در سیل فروردین ماه لرستان خیرین ۲۷۸ میلیارد تومان به آموزش و پرورش لرستان کمک کرده‌اند که در طول تاریخ ایران این میزان کمک خیرین به اموزش و پرورش بی‌سابقه بوده است.

,

اوحدی گفت: شاخص شایسته‌سالاری نزد خداوند، توفیق خدمت به مردم است آنچه عرفا و بزرگان به عنوان راز مگوی آفرینش به دنبال آن هستند، چیزی جز خدمت به مردم نیست.

,

وی تصریح کرد: زیباترین خدمت، خدمت در آموزش و پرورش و تربیت مستعدترین انسان‌ها به عنوان آیندگان کشوراست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه