logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سناتور آمریکایی به نفع بایدن از انتخابات ریاست جمهوری کناره‌گیری کرد

سناتور آمریکایی به نفع بایدن از انتخابات ریاست جمهوری کناره‌گیری کرد
یکی دیگر از نامزدهای احتمالی حزب دموکرات آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری این کشور از کناره‌گیری خود به نفع معاون رئیس‌جمهور سابق این کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آسوشیتد پرس، یکی از مقامات ستاد انتخاباتی سناتور «ایمی کلوبشار» از نامزدهای احتمالی حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که وی به نفع «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا از انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها که برای معرفی نامزد نهایی این حزب برای رقابت با دونالد ترامپ در حال برگزاری است و به مراحل حساسی رسیده است، کناره‌گیری خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بر اساس اعلام ستاد انتخاباتی سناتور ایمی کلوبشار، وی تا ساعاتی دیگر برای شرکت در تجمع انتخاباتی جو بایدن عازم ایالت تگزاس خواهد شد تا در آستانه «سه‌شنبه بزرگ» حمایت خود را از معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا اعلام کند.

,

در روز سه‌شنبه سوم مارس (13 اسفند) که در بین هوادران حزب دموکرات به «سه‌شنبه بزرگ» شهرت یافته است، انتخابت درون‌حزبی دموکرات‌ها در چندین ایالت بزرگ آمریکا از جمله کالیفرنیا و تگزاس برگزار خواهد شد و نامزدی که بتواند سه‌شنبه بزرگ را با پیروزی پشت سر بگذارد، شانس زیادی برای معرفی شدن به عنوان نامزد نهایی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری میلادی خواهد داشت.

,

کمتر از 24 ساعت قبل «پیت بوته‌جج» یکی دیگر از نامزدهای احتمالی حزب دموکرات نیز انصراف خود را از رقابت‌های داخلی این حزب برای معرفی نامزد نهایی اعلام کرده بود و اکنون با کناره‌گیری سناتور کلوبشار، انتظار می‌رود که آرای نسبتاً قابل‌توجهی به سبد آرای جو بایدن واریز شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه