اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فارسان خبر داد؛

گندزدایی و ضدعفونی معابر فارسان/ امروز سپاه مانند همیشه در کنار مردم است

گندزدایی و ضدعفونی معابر فارسان/ امروز سپاه مانند همیشه در کنار مردم است
حمید یزدانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فارسان از ضدعفونی خیابان‌ها، معابر شهری و اماکن عمومی شهر فارسان در این هفته خبر داد و گفت: در صورت پایدار بودن شرایط جوی در روزهای آتی عملیات گندزدایی و ضدعفونی در جهت مبارزه با ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید یزدانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان فارسان در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز، با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و نگرانی شهروندان از ابتلا به این بیماری، مجموعه سپاه اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار قرار داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس از روز گذشته نیز عملیات ضدعفونی و گندزدایی خیابان‌ها و معابر عمومی را شروع کرده‌ایم.
 
وی ادامه داد: عدم همکاری برخی خودروها و مردم کار را برای ما مشکل می‌کند لذا از مردم خواهش می‌کنیم با توجه به اینکه این محلول باید پس از تهیه به‌سرعت پوشش آن به‌صورت مه یا اسپری انجام شود و به هدر نرود، مردم همکاری کنند که این کار به سود آن خواهد بود.
 
وی از آمادگی سپاه در تمام ساعات شبانه‌روز برای کمک به دستگاه‌های دولتی در زمینه مقابله با کرونا خبر داد و گفت: امروز سپاه مانند همیشه در کنار مردم است و اعلام آمادگی کرده در کنار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد تا با تدابیر انجام‌شده، موضوع ویروس کرونا را کنترل کنیم. 

هیچ‌گونه مورد مثبت کرونا در شهرستان ثبت‌نشده است

مرداس طاهری فرماندار شهرستان فارسان در گفتگو با خبرنگارجهانبین نیوز،گفت: ما با مردم شفاف هستیم و هیچ‌گونه مورد مثبت کرونا در شهرستان ثبت‌نشده است.
 
وی افزود: از همه مردم شهرستان فارسان درخواست دارم به‌عکس ها و شایعات در فضای مجازی توجه نکنند نگران نباشند و موارد بهداشتی را رعایت کنند و اخبار مربوطه را از رسانه ملی کشور و شبکه استانی جهان‌بین دریافت نمایند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
, هیچ‌گونه مورد مثبت کرونا در شهرستان ثبت‌نشده است,
,
, جهانبین نیوز,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه