اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رییس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی :

نخستین پیام شهدا پیروی از ولایت است

نخستین پیام شهدا پیروی از ولایت است
مؤسس و رییس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در اجلاسیه شهدای دانشجوی شهرستان دامغان نخستین پیام شهدا را پیروی از ولایت دانسته و گفت:شناخت راه و پیام شهدا مهم ترین نکته است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از مرآت  حجت الاسلام و المسلمین سید حمید روحانی مؤسس و رییس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی در اجلاسیه شهدای دانشجوی شهرستان دامغان مشکلات کشورهای افغانستان، مصر، لیبی و تونس را ناشی از فقدان رهبری در آن کشورها دانست و گفت: نخستین پیام شهدا پیروی از ولایت است و اگر امروز ملت ما و کشور ما در راه دفاع از ولایت کوتاهی کند این کشور رو به اضمحلال می رود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرآت,

وی با اشاره به فتنه 88 ، افزود: تمامی مصیبت های که امروز کشور به آن مبتلا شده است به خود خواهی، خود پرستی ها و جاه طلبی هایی برخی افراد بر می گردد که حاضرند اسلام، انقلاب، ملت و کشور را برای رسیدن به قدرت نابود کنند.

, وی با اشاره به فتنه 88 ، افزود: تمامی مصیبت های که امروز کشور به آن مبتلا شده است به خود خواهی، خود پرستی ها و جاه طلبی هایی برخی افراد بر می گردد که حاضرند اسلام، انقلاب، ملت و کشور را برای رسیدن به قدرت نابود کنند.,

روحانی سخن افرادی را که می گویند مردم ایران از گرانی و تورم خسته شده اند  و ما باید با آنها کنار بیاییم تا مردم در رفاه قرار بگیرند را  بزگترین اهانت به ملت ایران دانسته تصریح کرد: امام خمینی (ره) فرمودند(کسانی می توانند تا آخر با ما باشند که طعم فقر را چشیده باشند. آنهایی که زندگی مرفه ای داشته اند و در ناز و نعمت پرورش یافته اند نمی توانند انقلابی باشند و به انقلاب پایبند باشند.)

, روحانی سخن افرادی را که می گویند مردم ایران از گرانی و تورم خسته شده اند  و ما باید با آنها کنار بیاییم تا مردم در رفاه قرار بگیرند را  بزگترین اهانت به ملت ایران دانسته تصریح کرد: امام خمینی (ره) فرمودند(کسانی می توانند تا آخر با ما باشند که طعم فقر را چشیده باشند. آنهایی که زندگی مرفه ای داشته اند و در ناز و نعمت پرورش یافته اند نمی توانند انقلابی باشند و به انقلاب پایبند باشند.),

رییس بنیاد تاریخ پژوهی مشکلات کنونی اقتصادی  را ناشی از بی تدبیری عنوان کرد و گفت: 90درصد مشکلات اقتصادی کشور ناشی از بی تدبیری است تنها 10درصد آن ناشی از تحریم ها است، باند بازی و جناح بندی باعث شده کم تر کسی به فکر ملت باشد.

,

وی با اشاره به تاکید روایت های اسلامی در خصوص تسلیم نشدن در برابر دجال، ادامه داد: احساس من این است که دجال یعنی آمریکا، تمام تلاش آمریکا این است که کشورها و ملت ها را به اسارت و ذلت بکشد وای بر ما اگر به خاطر رسیدن به  زندگی و حل مشکلات مادی خواسته باشیم به یک دجال وصل شویم.

,

روحانی قدرت آمریکا را مرهون نابودی و فقر ملت ها دانسته و گفت: این دجال هرگز اجازه نخواهد داد ملتی به رفاه برسد.

,

مؤسس بنیاد تاریخ پژوهی با بیان اینکه امروز  نقشه ها و توطئه هایی درکار است که بتوانند لیبرالیسم را در ایران حاکم کنند، خاطر نشان کرد: برخی ها در نوشته ها خود صریحا عنوان می کنند لیبرالیسم با اسلام سازگار نیست اما تاریخ  نشان داده ما باید در این کشور اندیشه های لیبرالیسمی را حاکم کنیم، این سخنان  مخالف اسلام و خط امام است.

,

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سخن برخی افراد که می گویند: سخنان امام در زمان خودش معتبر بود و ارزشمند بود اما با رفتن امام و پیام های امام باید به موزه سپرده شود، گفت: این افراد یا غافل و جاهل هستند و یا توطئه گر، سخنان امام از خودش نبود هرچه بودبرگرفته  از قرآن است.

, وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سخن برخی افراد که می گویند: سخنان امام در زمان خودش معتبر بود و ارزشمند بود اما با رفتن امام و پیام های امام باید به موزه سپرده شود، گفت: این افراد یا غافل و جاهل هستند و یا توطئه گر، سخنان امام از خودش نبود هرچه بودبرگرفته  از قرآن است.,

رییس بنیاد تاریخ پژوهی با بیان اینکه بزرگترین سفارش حضرت امام (ره) سازش ناپذیری در برابر دشمن است به سخن برخی  افراد که می گویند چرا ما با روسیه و چین ارتباط داریم با آمریکا نه ؟ اشاره کرد، خاطر نشان کرد: ما در اسلام دو نوع کافر داریم کافر حربی و غیر حربی، کافر حرب آنان است که شمشیر را از رو بسته است کافر حربی آن است که در کنگره برای ریشه کردن اسلام بودجه تصویب می کند اسلام اجازه نمی دهد با کافر حربی کنار بیایم.

,

روحانی شناخت راه و پیام شهدا و به کار بستن آن را مهم ترین نکته دانست و گفت: دفاع از اسلام از دیگر پیام شهدا است گر دیدیم اسلام  ناب با توطئه ها کم رنگ می شود باید  صحنه بیاییم و  اجازه ندهیم اسلام ارتجاعی ، اسلام زر و زور  و لیبرالی در کشور حاکم شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه