logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش ستاره والنسیا بعد از ابتلا به کرونا

واکنش ستاره والنسیا بعد از ابتلا به کرونا
الیاکیم مانگالا، بازیکن فرانسوی والنسیا، می گوید که با وجود ابتلا به ویروس کرونا اما هیچ گونه علائمی در او دیده نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ساعاتی پیش بود که باشگاه والنسیا اعلام کرد پاسخ تست کرونای ۳۵ درصد از اعضای این تیم مثبت اعلام شده است. همچنین تا به حال ۵ بازیکن والنسیا به کرونا مبتلا شده اند که یکی از آنها ستاره فرانسوی این تیم یعنی الیاکیم مانگالا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, والنسیا , کرونا , الیاکیم مانگالا ,

مانگالا حالا در مصاحبه ای اولین صحبت های خود را بعد از ابتلا به ویروس کرونا مطرح کرده است. او در این باره گفت: " روز جمعه در باشگاه، آزمایشاتی انجام دادیم. من هیچ علامتی نداشتم ، من دقیقاً مثل هر روز بودم بنابراین هنگامی که یکشنبه صبح دکتر به من گفت تست من مثبت است شوکه شدم. در ابتدا فکر کردم که این یک شوخی است اما وقتی او در مورد قرنطینه ۱۴ روزه و دوری از خانواده ام صحبت کرد، متوجه شدم که شوخی نیست."

,

مانگالا در ادامه گفت: " من در خانه قرنطینه هستم. خانواده ام از من جدا هستند. من در یک طبقه از خانه هستم و آنها در طبقه بالا حضور دارند. ما در تلاش هستیم که تا حد ممکن از یکدیگر دوری کنیم. ساده است. من علائمی ندارم بنابراین می‌توانم به تمرین کردن ادامه دهم و باشگاه نیز به من برنامه انفرادی داده است."

,
منبع: ورزش سه
, منبع: ورزش سه]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه