logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر امور اقتصادی و دارایی؛

حمایت از خریداران شرکتهای دولتی/ اجازه حاشیه‌سازی نمی‌دهیم

حمایت از خریداران شرکتهای دولتی/ اجازه حاشیه‌سازی نمی‌دهیم
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اجازه شکل‌گیری زمینه‌های حاشیه‌سازی را در واگذاری‌ها نمی‌دهیم، گفت: واگذاری‌ها در یک محیط کاملا شفاف انجام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد دژپسند در مورد شفاف سازی واگذاری شرکت‌های دولتی اظهار داشت: دو جلسه هیأت واگذاری را در سال ۹۸ به آسیب شناسی بحث افزایش امنیت خریداران و شفاف سازی اختصاص دادیم. نکته اول اینکه بیشتر مراقبت می‌کنیم و اجازه شکل‌گیری زمینه‌های حاشیه سازی را نمی‌دهیم و شفاف سازی می‌کنیم و در یک محیط کاملاً شفاف کارهای مربوطه را انجام می‌دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هیأت, اختصاص, اول, محیط, شفاف,

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: قیمت گذاری ها را کاملاً به گروه کارشناسان رسمی دادگستری واگذار کردیم و آنها این فرایند را انجام می‌دهند و سپس در هیأت واگذاری نهایی می‌شود.

, ها, هیأت, نهایی,

وی ادامه داد: نکته دوم اینکه سعی کردیم وقتی این واگذاری‌ها صورت گرفته، چون قائل بین واگذاری‌ها منطبق بر قواعد و مقررات حقوقی و قانونی است، از افراد درگیر در واگذاری‌ها دفاع کنیم و اجازه ندهیم واگذاری سست شود. زیرا خریدار باید این احساس را داشته باشد که اگر از دولت چیزی را خرید، این معامله به راحتی شل نمی‌شود.

, سعی, صورت, مقررات, افراد, سست,

دژپسند گفت: واگذاری شرکت‌های دولتی، حکم صریح رهبر انقلاب و تاکید مؤکد رئیس جمهوری است و سه قوه حامی ما برای واگذاری‌ها هستند.

, صریح, تاکید, رئیس, قوه, حامی,

 

,

منبع:مهر

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه