logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد؛

بستری‌شدن هزار و ۸۰۰ بیمار مشکوک و کرونایی در بابل

بستری‌شدن هزار و ۸۰۰ بیمار مشکوک و کرونایی در بابل
فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه تاکنون هزار و ۸۰۰ بیمار مشکوک و کرونایی بستری شده‌اند، گفت: در حال حاضر ۳۰۰ بیمار مشکوک بستری هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید فرزاد جلالی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از ۳۰ بهمن اولین بیمار کرونایی در استان در شهر بابل تشخیص داده شد و بلافاصله تجهیز بیمارستان میناگر را شروع کردیم، اظهار کرد: با افزایش تعداد بیماران، بیمارستان‌های روحانی، یحیی‌نژاد و شهیدبهشتی نیز به مجموعه اضافه شدند.

وی افزود: خوشبختانه در عرض چند روز توانستیم کمبودها را تا حد زیادى مرتفع کنیم؛ ماسک و پوشش محافظتى پرسنل برای ما اولویت اصلى بود و است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه در این مدت  ۱۱ هزار بیمار سرپایی را مدیریت کردیم، تصریح کرد: خیلی از این افراد دچار بیماری کرونا نبودند؛ برخی بیماری‌هاى ویروسى و غیر ویروسى دیگر داشتند و برخی نیز که احتمال کرونا داشته ولى علائم خفیف داشتند، بصورت سرپایی درمان شدند و آن‌هایی که طبق راهنماهاى علمى ضرورت برای بستری داشتند نیز بستری شدند.

جلالی با بیان اینکه تا امروز یک هزار و 815 تن بستری و تعداد زیادی از آن‌ها بهبود و ترخیص شدند، عنوان کرد: درصد آمار فوتی‌های ما تقریبا معادل میانگین کشورى است و با توجه به اینکه بیماران بدحال ارجاعى از سایر شهرهاى استان هم زیاد داشتیم براى مثال از ٩ مادر باردار کرونایی ٥ نفر غیر بابلى بودند که همگى در اطاق زایمان  ویژه بیماران کرونایی که از روزهاى اول آماده کرده بودیم، زایمان کردند.

وی با بیان اینکه مشکل ما این بود که برخی از بیماران،  خارج از شهرستان می‌آیند و البته ما با افتخار آن‌ها را هم تحت پوشش درمانى قرار دادیم، بیان کرد: ۱۱ فوتی ما تهرانی‌هایی بودند که اواخر اسفند  به مازندران سفر کرده بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه آخرین آمار بستری ما حدود ۳۰۰ نفر است که در طول روز حدود ۴۰ الی ۵۰ نفر ترخیص و کمتر از این تعداد نیز بستری می‌شوند، افزود: در ۵ الی ۶ روز اخیر آمار ما رو به کاهش بوده است.

جلالی با بیان اینکه نگران موج  دوم بیمارى هستیم و پیش‌بینی می‌شود درگیر موج دوم شویم که بستگی به رعایت کردن مردم دارد، خاطرنشان کرد: در سیستم بهداشتی و درمانی ۲۰ الی ۳۰‌درصد کنترل بیماری به ما مربوط می‌شود و حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد مربوط به سازمان‌هایی می‌شود که می‌توانند دخالت بارزی در پیشگیری از سرایت داشته باشند.

وی با بیان اینکه بهتر است تعطیلی اصناف را با جدیت و نظارت بیشتر ادامه دهیم و پایش دائمى داشته باشیم که هیچ مغازه‌ای به غیر از اصناف مجاز باز نباشند و مردم نیز به سفر نروند، افزود: مردم در دو هفته پیش رو رفت‌وآمد نداشته باشند؛ شب‌نشینی و دورهمی‌ها را تعطیل و مطلقا به بیرون نیایند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: با ادارات نیز هماهنگی‌های خوبی شده است که کارمندان را به یک‌سوم تقلیل دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه