logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

بازخوانی وعده مسئولین به مردم یزد در سال 98؛

وعده اجرای 38 طرح در سفر روحانی به یزد/ آیا آمار بیکاران صفر می شود؟

وعده اجرای 38 طرح در سفر روحانی به یزد/ آیا آمار بیکاران صفر می شود؟
سال گذشته مردم یزد از مسئولین ده ها وعده کوچک و بزرگ برای بهبود اوضاع شنیدند که تنها با گذشت زمان می توان در مورد سرنوشت این وعده ها قضاوت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزد رسا؛ آغاز هر سال فرصت خوبی برای نگاهی به گذشته و ارزیابی مسیر طی شده است. بی شک بررسی وعده های مسئولین نیز بسیار ضروری است و میتواند میزان موفقیت آنها در تحقق وعده ها را برای افکار عمومی روشن کند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزد رسا؛,
,  ,  ,

, ,


سفر روحانی به یزد/ وعده اجرای 38 پروژه و طرح
روحانی در سفر آبان ماه سال گذشته به یزد با اشاره به تصویب اجرای 38 طرح و پروژه در استان گفت:  فقط در بخش صنعت 3500 میلیارد تومان طرح افتتاح می شود که این به معنای یک تحول بسیار بزرگ است.
حسن روحانی ادامه داد: آنچه که ما به مردم در این سفر وعده دادیم دو پروژه بزرگ بود که یکی مربوط به آب استان و یکی هم مربوط به راه آهن می شود.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه آب تصمیمات مهمی در دولت و شورای آب هم برای تامین آب آشامیدنی مردم در 30 سال آینده و هم برای تامین آب بخش صنعت و احتمالا کشاورزی اتخاذ شده که هدیه ما به مردم این دو طرح مهم بوده است.

,
, سفر روحانی به یزد/ وعده اجرای 38 پروژه و طرح, سفر روحانی به یزد/ وعده اجرای 38 پروژه و طرح,
,
,
,

 

,

, ,


این اظهارات درحالی است که به اذعان محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه از 46 پروژه سفر دور اول روحانی به یزد در اسفند 94 تا کنون22 پرژوه به صورت کامل محقق شده است.


اشتغالزایی برای بیش از 26 هزار نفر در یزد
محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز یکی از افرادی بود که در سال 98 به مردم یزد وعده بزرگی داد که در صورت تحقق می تواند کام بسیاری از خانواده های یزدی را شیرین کند.
نوبخت در شورای اداری استان یزد گفت: برای 26 هزار و 309 نفر برنامه اشتغال تعریف کرده ایم.
وی زمانی را برای تحقق این وعده مشخص نکرده است.

نماینده یزد: وعده خاصی به مردم نداده بودم
در این میان شاید بهترین حرف را ابوالفضل موسوی نماینده یزد و اشکذر در مجلس زده  است که اعلام کرد: بنده وعده خاصی به مردم نداده بودم اما یک پیمان‌نامه با جامعه فرهنگیان و کارگری استان داشتم که تمام تلاشم را برای دفاع از حقوق این دو قشر عزیز در مجلس انجام دهم و فکر می‌کنم به عهد خود وفا کردم.
وی البته می افزاید: مهم‌ترین مشکل استان و حوزه نمایندگی بنده مسئله آب است در همین راستا تلاش‌های بسیاری کردم و با توجه به اینکه نائب رئیس کمیسیون عمران نیز بودم در این خصوص هر آن جه از دستم برآمده برای مردم انجام دادم و موفقیت‌های عمده‌ای حاصل‌شده است.


بیکاری را به صفر می رسانم
محمد علی طالبی استاندار یزد سال گذشته وعده داد: بیکاری را در برخی شهرستانها به صفر رسانده و در سایر شهرستانها هم به زیر ده درصد خواهیم رساند.

,
,
,
,
, اشتغالزایی برای بیش از 26 هزار نفر در یزد, اشتغالزایی برای بیش از 26 هزار نفر در یزد,
,
,
,
,
, نماینده یزد: وعده خاصی به مردم نداده بودم, نماینده یزد: وعده خاصی به مردم نداده بودم,
,
,
,
,
, بیکاری را به صفر می رسانم, بیکاری را به صفر می رسانم,
,

 

,

, ,


البته همان زمان مهران فاطمی نوشت: استاندار یزد در یک وعده بسیار بزرگ فرمودند بیکاری را در برخی شهرستانها به صفر رسانده و در سایر شهرستانها هم به زیر ده درصد خواهیم رساند! البته اگر بیکاری از یافتن کار ناامید شود و یا بنا به دلایلی جستجوی کار را متوقف کند، از آمار بیکاران کسر می شود!

رصد هوایی شهر یزد با پهپاد
حمید رضا قمی عضو شورای شهر یزد در سال گذشته با اشاره به تخلفات ساختمانی در یزد اعلام کرد: کل شهر در یک برنامه منظم رصد هوایی و تصویر برداری از طریق پهپاد کنترل می شود. ما یکی از شهرهایی هستیم که در رده های اول تخلفات ساختمانی هستیم اما با این شیوه قبل از این که حجم عظیم تخلفات به کمیسیون صد برسد، می توانیم جلو این تخلفات را بگیریم.
قمی با تاکید بر لزوم پیشگیری در بحث تخلفات ساختمانی عنوان کرد: در این موارد هر چقدر عامل انسانی کمتر حضور داشته باشد، درصد موفقیت بیشتر است زیرا باید از تخلفات مدرک مستند داشته باشید.

,
,
,
, رصد هوایی شهر یزد با پهپاد, رصد هوایی شهر یزد با پهپاد,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه