logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

روحانی باید پاسخگوی افزایش آمار مرگ و میر بر اثر کرونا باشد

روحانی باید پاسخگوی افزایش آمار مرگ و میر بر اثر کرونا باشد
حسینعلی شهریاری گفت: با وجود تذکر وزرای بهداشت ادوار دولت، اساتید و نمایندگان مجلس به رئیس جمهور مبنی بر قطع زنجیره کرونا و محدودیتهای سختگیرانه ، اما روحانی در این خصوص دیر اقدام کرد بر این اساس باید پاسخگوی افزایش آمار مرگ و میر بر اثر کرونا باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با عصرهامون اظهار کرد: با توجه به این که در دنیا، محدودیتهای سختگیرانه به عنوان تنها نسخه مبارزه با شیوع کرونا مطرح شده است، اما جمعیت زیادی از مردم کشور به مسافرت رفتند که این موضوع افزایش آمار مبتلایان به این بیماری را به همراه داشت، چراکه بسیاری از این مسافران ناقل کرونا بودند و بدون هیچ علامتی از شهری به شهر دیگر مسافرت کردند.

وی ادامه داد: از سه هفته قبل در خصوص بحران کرونا و لزوم محدودیتهای سختگیرانه از طریق رسانه های مختلف به رئیس جمهور تذکرهایی داده شد، حتی تهدید کردیم که اگر آمار مرگ و میر افزایش یابد روحانی باید جوابگو باشد، اما برای آن اقدامی نشد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این که از وزیر بهداشت موضع گیری قاطعانه برای محدودیتهای سختگیرانه به موقع در کشور انتظار می رفت، افزود: علاوه بر تذکر نمایندگان مجلس، پنج نفر از وزرای بهداشت ادوار دولت و تعداد زیادی از اساتید، موضوع لزوم محدودیتهای سختگیرانه را به رئیس جمهور اعلام کرده بودند اما متاسفانه روحانی به تذکرها گوش نداد و در این خصوص دیر اقدام کرد.

وی با تاکید بر اهمیت محدودیتهای سختگیرانه تصریح کرد: توصیه می کنیم مردم به موضوع در خانه ماندن توجه جدی داشته باشند و مسئولان به هموطنان اجازه سفر ندهند، هر چند این اقدام شروع شده ولی متاسفانه دیر شده است.
 
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت بحرانی کرونا در شمال سیستان و بلوچستان اضافه کرد: نه تنها در سیستان بلکه در کل کشور وضعیت قرمز است، در حالی که از طریق پخش کلیپ، شبکه های مجازی رسانه های مختلف از همشهری ها درخواست کردیم که از دیگر استان ها وارد سیستان و بلوچستان نشوند اما جمعیت زیادی از مردم، این موضوع را جدی نگرفتند و اقدام به سفر کردند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه