اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

مسؤول خانه نخبگان بسیج علمی پژوهشی مازندران خبر داد:

برنامه‌ریزی برای تولید ۴۰۰ لیتر اتانول در خانه نخبگان سازمان بسیج علمی

برنامه‌ریزی برای تولید ۴۰۰ لیتر اتانول در خانه نخبگان سازمان بسیج علمی
مسئول خانه نخبگان سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران از برنامه‌ریزی برای تولید روزانه ۴۰۰لیتر اتانول با همکاری خانه نخبگان سازمان بسیج علمی مازندران خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر علی عباس‌زاده در گفت و گویی در خصوص مشاوره برای تولید مواد ضد عفونی کننده، اظهار کرد:  بسیج علمی و خانه نخبگان در این بخش  اقدامات مشاوره‌ای برای تولید کنندگان و فعالان جهادی را در دستور کار خویش دارند.

وی خاطر نشان کرد: از زمان شیوع کرونا ویروس پیگیر  ارائه مشاوره رایگان به فعالان تولیدی و خیرانی که در این حوزه بنا فعالیت داشتند بودیم.

وی با اشاره به ظرفیتی که در خانه نخبگان سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان مازندران وجود دارد، گفت: از  ظرفیت اعضای خانه نخبگان برای دسترسی سریع‌تر فرمول‌های وایتکس و سفیدکننده استفاده کردیم تا محصولات نهایی در کوتاه‌ترین زمان در اختیار مردم قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,

, ,


رئیس خانه نخبگان سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران، اضافه کرد: استفاده از مواد شوینده غیر استاندارد آسیب هایی را به بدن وارد می‌کند،تولید الکل یا اتانول 70 درصد یکی از نیازهای جدی این روزها است که باید ساز و کار مناسب و سریعتر برای تولید در برنامه کاری قرار می‌گرفت.

وی ادامه داد: با استفاده از تفاله نیشکر و با بهره‌گیری از تجربیات و تخصص اساتید در یک کارگاه صنعتی این فرمول را عملیاتی کرده  در حال تولید الکل 70 درصد هستیم.

عباس زاده درباره میزان ظرفیت تولید، بیان کرد: در حال حاضر محدودیتی برای تولید نداریم با توجه به توان سخت افزاری روزی 40 لیتر اتانول 70 درصد تولید می‌کنیم.

وی یادآور شد: این مواد در ظرف‌های 200 سی سی در اختیار مردم برای ضد عفونی قرار می‌گیرد.

رئیس خانه نخبگان مازندران، خاطر نشان کرد: برنامه ریزی برای تولید زوانه 400 لیتر در دستور کار است که پیگیری اداری در این زمینه در دستور کار قرار گرفت است.

وی اضافه کرد: بنا داریم با استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاهی و خیرین بخشی از زیرساخت‌ها را فراهم کنیم، تعدادی از کارخانجات هم  خط تولید خودشان را در اختیار بچه‌های بسیجی برای تولید الکل قرار دادند.

عباس‌زاده در کنار تولید اتانول برنامه ریزی برای سه نوع محلول و ژل در دستور کار قرار دارد، افزود: این تولیدات از دو روز گذشته آغاز شده است.

وی در خصوص تولید ماسک، گفت: برای تولید ماسک های چندین بار مصرف از بچه های نساجی کمک گرفتیم و فیلم آموزشی آن را برای بچه ها ارسال کردیم.

این مسؤول  خاطرنشان کرد: مراحل تولید و تهیه ماسک بهداشتی را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای مرتبط قرار می‌دهیم.

رئیس خانه نخبگان مازندران با اشاره به همکاری 70 نفر از اساتید دانشگاهی در رشته‌های مختلف با خانه نخبگان سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران، گفت: مسؤولان دانشگاه آزاد قائمشر هم همکاری بسیار مناسبی با خانه نخبگان سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان مازندران داشتند.

وی در ارتباط با اقدامات انجام شده در مرکز رشد واحد دانشگاه آزاد قائم شهر، افزود: در این مجموعه  سالن تولید لباس را در دستور کار قرار دادیم و این سالن را در اختیار بسیجیان قرار داده و با همکاری چند نفر از خیریان شروع به تولید ماسک و لباس‌های یک بار مصرف بیمارستانی کردیم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه