logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده انتظامی چابهار خبر داد؛

مرگ دلخراش پسربچه 10 ساله چابهاری زیر چرخ های خودروی پدر

مرگ دلخراش پسربچه 10 ساله چابهاری زیر چرخ های خودروی پدر
حیدرعلی کیخا مقدم گفت: در حادثه ای دلخراش پسربچه ای 10 ساله در چابهار زیر چرخ های خودرو پدرش جان باخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حیدرعلی کیخا مقدم، فرمانده انتظامی چابهار در گفت و گو با عصرهامون اظهار کرد: ساعت 19 شب گذشته یک فقره مرگ مشکوک در روستای "کمب للو" به مرکز فوریت های پلیسی 110 گزارش شد و بلافاصله تیمی از ماموران پاسگاه "کچو" به همراه نیروهای امدادی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد مردی 46 ساله که به صورت دنده عقب در حال خارج کردن خودرو پراید از داخل منزل بوده، پسر 10ساله اش را زیر گرفته است.

فرمانده انتظامی چابهار تصریح کرد: در این حادثه متاسفانه پسربچه خردسال به علت شدت جراحات وارده در ناحیه قفسه سینه و شکم هنگام انتقال به بیمارستان فوت کرده است.

کیخا مقدم اضافه کرد: با هماهنگی مقام قضایی جسد این کودک خردسال به سردخانه انتقال شد و تحقیقات تکمیلی در این خصوص همچنان ادامه دارد.

وی با ابراز تأسف از وقوع این حادثه تلخ، از شهروندان خواست در استفاده از وسایل نقلیه همواره نکات ایمنی را رعایت کنند تا شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , عصرهامون, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه