logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

یک نماینده مجلس در گفتگو با دانا:

نرخ خرید تضمیمی گندم نباید بیشتر از قیمت جهانی باشد/ نامه نمایندگان برای تعیین عادلانه قیمت

نرخ خرید تضمیمی گندم نباید بیشتر از قیمت جهانی باشد/ نامه نمایندگان برای تعیین عادلانه قیمت
حسینی کیا گفت: متاسفانه اختلاف قیمتی که برای خرید گندم بین کشاورزان و دولت وجود دارد، باعث می شود که ما شاهد صادرات این کالای استراتژیک باشیم. مجلس شورای اسلامی باید تمهیداتی را برای نرخ خرید تضمیمنی گندم بیاندیشد تا کشور دپار کمبود نشود.
[

سید جواد حسینی کیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به نرخ خرید تضمینی گندم که ۲۵۰۰ تومان اعلام شد، گفت: نرخ تضمینی خرید گندم در جهان ۲۶۸ دلار برای هر تن گندم است که معادل این قیمت در ایران برای هرکیلو بیشتر از 3 هزار تومان محاسبه می شود. نرخ خرید تضمینی گندم در ایران عددی نزدیک به قیمت جهانی است اما اگر ما بتوانیم این رقم را افزایش دهیم قطعا کشاورزی جایگاه خود را پیدا خواهد کرد. نرخ خرید تضمیمی گندم نباید بیشتر از حد جهانی آن باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه باید حفظ منابع کشور از مهمترین اقدامات دستگاه های اجرایی و قانون گذاری است عنوان کرد: متاسفانه اختلاف قیمتی که برای خرید گندم بین کشاورزان و دولت وجود دارد، باعث می شود که ما شاهد قاچاق این کالای استراتژیک به سمت خارج از مرزها باشیم. مجلس شورای اسلامی باید تمهیداتی را برای نرخ خرید تضمیمنی گندم بیاندیشد تا کشور دچار کمبود نشود که در همین راستا جمعی از نمایندگان مجلس برای بالا بردن نرخ تضمیمی گندم نامه ای به دولت ارسال کردند.

,

این نماینده تصریح کرد: وقتی نرخ تضمینی خرید گندم کمتر از حد استاندارد باشد و کشاورز از فروش آن خودداری کند، دولت مجبور است برای جبران کمبود ها، گندم وارد کند. واردات این کالای استراتژیک مشکلات متعددی را برای کشور بوجود می آورد که یکی از آن ها خروج ارز از کشور است. بدیهس است که باید به خودکفایی در تولید گندم برسیم اما واردات آن باعث می شود هم کشاورز ایرانی نابود شود و هم مردم محصولاتی مانند نان را با بهای بیشتر تهیه کنند. 

,

وی افزود: خروج ارز از کشور آن هم برای خرید گندم در این شرایط بحرانی که کشور به سختی منابع ارزی خود را فراهم می کند، هیچ توجیه اقتصادی ندارد. دولت باید از کشاورز داخلی که محصول استراتژیک کشت می کند، حمایت همه جانبه ای داشته باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه