به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد مراد پور رئیس مرکز بهداشت شهرستان دهگلان در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، با اشاره به شیوع بیماری کرونا در شهرستان بیان داشت: پیرو اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکنون 37 مورد مبتلا به بیماری کرونا در شهرستان دهگلان شناسایی شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مراد پور رئیس مرکز بهداشت شهرستان دهگلان در گفتگو با خبرنگار , کُردتودی،, کُردتودی،, با اشاره به شیوع بیماری کرونا در شهرستان بیان داشت: پیرو اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکنون 37 مورد مبتلا به بیماری کرونا در شهرستان دهگلان شناسایی شده اند,وی اظهار داشت: از این تعداد بیمار شناسایی شده 8 نفر آنان غیر بومی و ساکن شهرستان دهگلان نیستند.
, وی اظهار داشت: از این تعداد بیمار شناسایی شده 8 نفر آنان غیر بومی و ساکن شهرستان دهگلان نیستند,مرادپور گفت: همه بیماران شناسایی شده با توجیه اولیه و ثانویه (افراد درجه یک و دو) همگی قرنطینه خانگی هستند.
, مرادپور گفت: همه بیماران شناسایی شده با توجیه اولیه و ثانویه (افراد درجه یک و دو) همگی قرنطینه خانگی هستند,رئیس مرکز بهداشت دهگلان با بیان اینکه تاکنون 4 مورد بیمار کرونا به بهبودی کامل دست یافته اند گفت: یکی از بهبود یافتگان یک زن 81 ساله با بیماری قلبی و عرقی که دچار بیماری کرونا هم شده بود توانست کرونا را شکست دهد و پس از بهبودی کامال از بیمارستان ترخیص شود.
, رئیس مرکز بهداشت دهگلان با بیان اینکه تاکنون 4 مورد بیمار کرونا به بهبودی کامل دست یافته اند گفت: یکی از بهبود یافتگان یک زن 81 ساله با بیماری قلبی و عرقی که دچار بیماری کرونا هم شده بود توانست کرونا را شکست دهد و پس از بهبودی کامال از بیمارستان ترخیص شود,مراد پور در ادامه با بیان اینکه موارد شناسایی شده در قرنطینه خانگی هستند گفت: چنانچه بیماری شرایط قرنطینه در خانه را نداشته باشد با در نظر گرفتن نقاهتگاه می تواند دوران نقاهت را تا بهبودی کامل در آنجا سپری نماید.
, مراد پور در ادامه با بیان اینکه موارد شناسایی شده در قرنطینه خانگی هستند گفت: چنانچه بیماری شرایط قرنطینه در خانه را نداشته باشد با در نظر گرفتن نقاهتگاه می تواند دوران نقاهت را تا بهبودی کامل در آنجا سپری نماید.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه