اخبار داغ
  1. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  2. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  3. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ تهدیدهای تازه سگ زرد برای ملت ایران تکراری است
  4. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  5. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  6. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  7. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  8. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  9. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  10. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  11. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  12. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  13. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  14. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  15. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  16. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  17. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  18. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  19. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  20. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟

امام جمعه فریدونکنار خبر داد

اعلام برنامه‌های جشن نیمه شعبان در فریدونکنار/تاکید بر انجام برنامه‌ها با رعایت مسائل بهداشتی

اعلام برنامه‌های جشن نیمه شعبان در فریدونکنار/تاکید بر انجام برنامه‌ها با رعایت مسائل بهداشتی
سیدمحمود جلالی امام جمعه فریدونکنار با تشریح برنامه‌های نیمه شعبان در این شهرستان، بر لزوم اجرای این برنامه‌ها با رعایت شرایط روز تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام سیدمحمود جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ با تبریک اعیاد شکوهمند شعبانیه و میلاد حضرت مهدی موعود(عج) اظهارکرد: باتوجه به اینکه در آستانه جشن ولادت امام زمان(عج) قرار داریم اما شرایط کشور مناسب برپایی جشن نیست، نیاز است که اقداماتی صورت گیرد تا فرهنگ مهدویت نشر پیدا کند.
 
وی با تاکید بر اینکه برنامه‌های فرهنگی نیمه شعبان باید با رعایت شرایط روز باقوت انجام شود به برگزاری جشن‌های مجازی و تولید محتوا با موضوع مهدویت اشاره کرد و یادآور شد: طی جلسه‌ای که در ستاد شعبانیه انجام شد تصمیم بر این شد تا برنامه‌هایی خوبی به مناسبت نیمه شعبان در فریدونکنار انجام شود.

امام جمعه فریدونکنار درخصوص برنامه‌های درنظر گرفته شده برای سالروز ولادت امام زمان(عج) خاطرنشان کرد: انجام تبلیغات محیطی و آذین‌بندی سطح شهر، مساجد، محلات و سردرب ادارات، قرائت ادعیه و دعا و مناجات و سرود از مناره‌های مساجد، مولودی خوانی مداحان، پخش سرود با خودروهای سیار مجهز به سیستم صوتی در خیابان و معابر عمومی بخشی از برنامه‌ها برای جشن نیمه شعبان در فریدونکنار است.

جلالی تصریح کرد: اجرای طرح هر خانه یک هیئت(برگزاری جشن خانوادگی امام زمان(عج)  همراه با نصب پرچم در منازل و تهیه کیک تولد و تشویق به برگزاری دعای ندبه در صبح جمعه ۱۶شعبان)، راه‌اندازی پویش مردمی (لبیک یا مهدی) راس ساعت ۹ شب روز چهارشنبه (شب نیمه شعبان) از منازل و پشت بام‌ها و تشویق مردم به پیوستن پویش ۳۱۳ میلیون صلوات برای تعجیل ظهور امام زمان(عج) بخش دیگری از این برنامه‌ها است.

وی ادامه داد: برگزاری نقاشی ویژه نونهالان، دلجویی از خانواده جانباختگان کرونایی، مولودی خوانی در جمع پرستاران و بیماران در بیمارستان، تهیه و توزیع سبد کالا به خانواده‌های نیازمند، توزیع بسته‌های بهداشتی از قبیل ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی، همکاری مساجد در پخش برنامه رادیویی مرکز مازندران(تمنای وصال) در روز چهارشنبه و پنجشنبه و عطرافشانی و گلاب‌پاشی خیابان و معابر عمومی روز نیمه شعبان برنامه‌های دیگری است که برای نیمه شعبان درنظر گرفته شده است.

امام جمعه فریدونکنار در پایان با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی فردی گفت: از عموم مردم ولایت‌مدار شهرستان فریدونکنار به ویژه روحانیت، هیات امنا مساجد، هیئات مذهبی، اصناف و بازاریان درخواست می‌کنیم تا نسبت به پاسداشت میلاد آقا امام زمان(عج) همت شایسته‌ای داشته باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه