logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فیلم/

تولید ماسک توسط بانوان بسیجی شهرستان رودان

تولید ماسک توسط بانوان بسیجی شهرستان رودان
بانوانی بسیجی شهرستان رودان به صورت خودجوش و بدون هیچگونه چشم داشتی بطور رایگان روزانه بین چهار تا پنج ساعت ماسک تولید می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ باتوجه به شیوع و گسترش ویروس کرونا در کشور و در جهت رفع ملزومات نیروهای بهداشت و درمان و مردم نیازمندان، کارگاه‌های تولیدی ماسک زیر نظر قرارگاه مرکزی بسیج مبارزه با ویروس کرونا در شهرستان شروع به فعالیت کردند.

۱۷ کارگاه ها خیاطی در کل شهرستان رودان روزانه بین پنج تا شش هزار عدد ماسک تولید و به صورت رایگان به مرکز بهداشت رودان تحویل داده می شود تا بعد از استریل شدن در اختیار بیمارستان‌ و مراکز بهداشتی سطح شهرستان و افراد نیازمند قرار گیرد.

هزینه تولید این ماسک‌ها را خیران نوعدوست متقبل شده‌اند و کسانیکه که می‌توانند در تولید ماسک رایگان در این شهرستان کمک کنند می‌توانند با کمک های نقدی و غیرنقدی خود در این امر خداپسندانه شرکت کنند.

افرادی که در این کارگاه‌ها فعالیت می‌کنند بانوانی هستند که به صورت خودجوش و بدون هیچگونه چشم داشتی بصورت رایگان روزانه بین چهار تا پنج ساعت کار می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه