logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قاضی زاده هاشمی خبر داد:

تمهیدات لازم مجلس برای برگزاری جلسات علنی/تغییر در نحوه قرار گرفتن نمایندگان در صحن

تمهیدات لازم مجلس برای برگزاری جلسات علنی/تغییر در نحوه قرار گرفتن نمایندگان در صحن
عضو هیئت رئیسه مجلس از تغییر در نحوه قرار گرفتن نمایندگان در صحن علنی مجلس برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تسنیم، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تغییرات ایجاد شده در نحوه قرارگیری نمایندگان در جلسات علنی مجلس گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و نیز تأکیدات ستاد ملی مقابله با کرونا بر رعایت اصول و ضوابط فاصله‌گذاری اجتماعی جهت مقابله با این بیماری، تمهیداتی از سوی هیئت‌رئیسه مجلس برای برگزاری جلسات علنی صورت گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: طبق آخرین تصمیماتی که در هیئت‌رئیسه مجلس برای نحوه برگزاری جلسات علنی، در شرایط بحران بیماری کرونا اتخاذ شده، نحوه قرارگیری نمایندگان است، به طوری که صندلی‌ها یک در میان قرار داده شده و در میان صحن نیز صندلی‌هایی برای ایجاد مانع جهت تردد احتمالی نمایندگان در بین صندلی‌ها قرار گرفته است.

,

عضو هیئت‌رئیسه مجلس تصریح کرد: ممکن است در صورت نیاز برای تغییر در محل قرارگیری نمایندگان از جایگاه تماشاچیان استفاده شود.

,

قاضی‌زاه‌هاشمی اضافه کرد: همچنین با توجه به اینکه در شرایط عادی، نمایندگان از طریق نام کاربری و رایانه‌هایی که در فضای صحن تعبیه شده، اقدام به رأی‌داهی می‌کنند، مقرر شد که از جلسات بعدی، لپ‌تاپ‌ها‌شان را جهت رأی‌دهی و ادامه روند کار، هنگام حضور در صحن مجلس به همراه داشته باشند.

,

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: علی‌‌رغم برگزاری تعدادی از جلسات علنی پارلمان به صورت غیر حضوری، تصمیم گرفته شد که جلسات علنی مجلس با رعایت ضوابط و پروتکل‌‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در هفته آینده نیز در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه(26 و 27 فروردین 99) ادامه یابد.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه