سردار جوانی در گفتگو با دانا:
بسیج بهترین بستر برای توزیع کمک های مردمی است/ فراخوان «کمک مومنانه» بر مبنای آموزههای دینی است
معاون سیاسی سپاه به فرمایشات رهبری در خصوص رزمایش همدلانه اشاره کرد و گفت: نیروهای مردمی که در گستره کشور حضور دارند از طریق پایگاه های بسیج وارد صحنه می شوند و افراد مستمند، نیازمند و آسیب پذیر را شناسایی و کمک های مردمی را جمع و برای توزیع آن برنامه ریزی می کنند.[
«سردار یدالله جوانی» معاون سیاسی سپاه پاسداران در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در تبیین فرمایشات رهبری مبنی بر رزمایش کمک مومنانه مردم در مقابله با کرونا اظهار داشت: ظرفیت بسیج در واقع همان ظرفیت مردم است و بهترین بستر برای این که کمک های مردمی در کوتاه ترین زمان به افراد نیازمند برسد استفاده از همین ظرفیت بسیج است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی نقش نیروهای مردمی را در دفاع مقدس بی بدیل دانست و افزود: در دوره دفاع مقدس سپاه پاسداران، نیروهای بسیجی را جذب می کرد، آموزش می داد و با سازماندهی در مناطق عملیاتی از آن ها بکارگیری می کرد که این نیروهای مردمی نقش تعیین کننده و بی بدیلی در تبدیل جنگ تحمیلی به دفاع مقدس داشتند.
,ظرفیت دولت پاسخگوی حل مشکلات کسب و کارهای متضرر نیست
, ظرفیت دولت پاسخگوی حل مشکلات کسب و کارهای متضرر نیست, ظرفیت دولت پاسخگوی حل مشکلات کسب و کارهای متضرر نیست,معاون سیاسی سپاه با بیان این که امروز هم شرایطی مانند دفاع مقدس بوجود آمده است، گفت: بخشی از جامعه بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور کسب و کارشان را از دست داده اند و دچار مشکلات معیشتی شده اند؛ مشخص است که ظرفیت دولت پاسخگوی حل مشکلات این بخش از جامعه نیست.
,وی خاطر نشان کرد: در دوران دفاع مقدس هم دولت و هم نیروهای مسلح نمی توانستند در مقابله با تهاجم جبهه استکبار از تمامیت ارضی، استقلال، منافع ملی و امنیت کشور دفاع کنند؛ بر همین اساس خود مردم به صحنه آمدند و یک دفاع مردمی شکل گرفت.
,فراخوان کمک مومنانه بر مبنای آموزه های دینی است
, فراخوان کمک مومنانه بر مبنای آموزه های دینی است, فراخوان کمک مومنانه بر مبنای آموزه های دینی است,سردار جوانی در ادامه به فراخوان رهبری مبنی بر کمک مومنانه و خیرخواهانه مردم اشاره کرد و گفت: این فراخوان بر مبنای آموزه های دینی است؛ دفاع مردمی و حضور مردم در صحنه دفاع مقدس، مبانی دینی و اعتقادی دارد به این معنا که امروز دفاع از اسلام و سرزمین اسلامی وظیفه همه است تا در این شرایط به افراد نیازمند کمک کنند.
,وی خاطرنشان کرد: برای این که در کوتاه ترین زمان به نیاز نیازمندان سراسر کشور پاسخ داده شود، نیروهای مردمی که در گستره کشور حضور دارند از طریق پایگاه های بسیج وارد صحنه می شوند و افراد مستمند، نیازمند و آسیب پذیر را شناسایی و کمک های مردمی را جمع و برای توزیع آن برنامه ریزی می کنند.
,معاون سیاسی سپاه با بیان این که تعداد خیرین در کشور ما بسیار زیاد است گفت: مردم عزیز کشور ما دلسوز هستند و این حقیقت را در طول چهل ساله گذشته به خوبی نشان داده اند.
,ظرفیت بالای بسیج در جمع آوری و توزیع کمک های مردمی
, ظرفیت بالای بسیج در جمع آوری و توزیع کمک های مردمی, ظرفیت بالای بسیج در جمع آوری و توزیع کمک های مردمی,سردار جوانی بیان داشت: بسترها و زیرساخت های لازمی برای جمع آوری و توزیع کمک های مردمی وجود دارد که الحمد الله در پایگاه های بسیج این ظرفیت ها شکل گرفته است.
,وی عنوان کرد: در این دو ماه گذشته و از اوایل شیوع ویروس منحوس کرونا و مبتلا شدن تعدادی از مردم و با توجه به نیازهایی که در خصوص گندزدایی و رسیدگی به مشکلات مردم وجود داشت، شاهد بودیم که بسیجیان، گروه های جهادی و مردم در سراسر کشور به خوبی فعال شدند و خدمات شایسته ای داشتند.
,
معاون سیاسی سپاه در پایان گفت: با توجه به این که ماه رمضان در پیش است این ظرفیت بسیار بالایی است که بسیج بتواند کمک های مردمی را به خوبی جمع و ساماندهی کند و هم بتواند این کمک ها را توزیع کند تا به دست افرادی برسد که مستحق دریافت این کمک ها هستند.
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه