logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

زالی؛

ماندن در خانه همچنان به عنوان یک راهبرد اساسی باید ادامه پیدا کند

ماندن در خانه همچنان به عنوان یک راهبرد اساسی باید ادامه پیدا کند
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران با اشاره به اینکه امروز تراکم حضور مردم در اجتماع بیشتر بوده است گفت: ماندن در خانه به عنوان یک راهبرد اساسی باید ادامه پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا زالی عصر شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص اولین روز اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند در تهران اظهار داشت: هر گونه مداخله در بخش‌های مدیریت شهری چه در جهت ثبات، چه در جهت کاهش و یا افزایش، طبیعتاً در زمان بعدی اعلام خواهد شد، چرا که این بیماری زمان نهفتگی دارد و معمولاً تغییرات کاهش و یا افزایش مراجعین بیمار به بیمارستان‌ها بین ۹ تا ۱۴ روز بعد اعلام می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زالی,

زالی گفت: امروز نیز مانند روزهای قبل تعداد افراد جدید در بیمارستان‌ها مورد پذیرش قرار گرفتند، از روزهای اول این طرح در تهران که از ابتدای اسفندماه بود تا کنون ۱۴۹ بیمارستان در زمره پذیرش بیماران کووید ۱۹ بودند البته طبیعی است که در تناسب نوع بیمارستان و تخصصی که ارائه می‌کنند تیم‌های متخصص مستقر در بیمارستان بیش از این عدد به بیماران کرونایی خدمات ارائه می‌کنند.

, زالی, کووید, کرونایی,

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران عنوان داشت: امروز تعداد ۲۵۶ بیمار جدید در بخش عادی و ۶۵ نفر هم در بخش ویژه‌ها بستری شدند که آمار تفاوت چشمگیری با روزهای قبل نداشته است.

, کرونا,

وی گفت: ما باید در حال تحلیل آمارها باشیم که طی روزهای آینده بر اساس وضعیت فعلی تصمیم گیری کنیم و با توجه به اینکه امروز شهر از تراکم بیشتری برخوردار بود از همه مردم می‌خواهیم که در صورت عدم ضرورت از منازل خود خارج نشوند.

, گیری,

انتهای پیام/ا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه