logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اکران اینترنتی «خروج» ادامه پیدا می کند؟

دانلود غیرقانونی «خروج» در فضای مجازی

دانلود غیرقانونی «خروج» در فضای مجازی
در کمتر از یک روز از آغاز اکران آنلاین فیلم سینمایی «خروج»، لینک‌های دانلود غیرقانونی این فیلم در فضای مجازی منتشر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فیلم سینمایی «خروج» که از ساعت ۲۰ شب گذشته اکران اینترنتی خود را به صورت آنلاین در سامانه‌های نماوا و فیلمیو آغاز کرده است، در فضای مجازی قاچاق شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

«خروج» به صورت غیرقانونی در برخی کانال‌های تلگرامی منتشر شده و این در حالی است که ابراهیم حاتمی‌کیا در پیامی ویدئویی ابراز امیدواری کرده بود بیستمین فیلم به صورت غیرقانونی پخش نشود.

,

او گفته بود: معتقدم مردم به حدی در حوزه‌های فرهنگی فهیم هستند که می‌دانند دانلود غیرقانونی یعنی ضربه‌زدن به ارکان تهیه فیلم. بقای ما به این است که فیلم با یک بودجه‌ای ساخته شود و از طریق نمایشش، آن بودجه باز گردد تا فیلم بعدی ساخته شود.

,

 ​مخاطبان می‏‌توانند با پرداخت ۱۲ هزار تومان به مدت ۶ ساعت و به صورت آنلاین، فیلم سینمایی «خروج» را تماشا کنند.

,

در صورت شکست نخستین اکران اینترنتی در سینمای ایران به واسطه دانلود غیرقانونی، این قابلیت و استمرار آن در سینمای ایران تداوم نمی‌یابد. 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه