اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

جوسازی پامپئو علیه ایران در فضای مجازی با هدف تمدید تحریم‌های تسلیحاتی

جوسازی پامپئو علیه ایران در فضای مجازی با هدف تمدید تحریم‌های تسلیحاتی
وزیر امور خارجه آمریکا برای چندمین بار در فضای مجازی با مطرح کردن اتهامات واهی خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا که طی ماههای اخیر بارها در فضای مجازی و نشست‌های خبری خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی شورای امنیت علیه ایران شده است، در فاصله تنها 6 ماه مانده به انقضای این تحریم‌ها بار دیگر با جوسازی علیه ایران، از شورای امنیت خواست که این تحریم‌های تسلیحاتی را تمدید کند.

پامپئو طی پیامی در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر ضمن تکرار ادعاهای بی‌اساس قبلی خود و سایر مقامات آمریکایی مبنی بر حمایت ایران از تروریسم، نوشت: «تحریم‌های تسلیحاتی علیه 6 ماه دیگر منقضی می‌شود. شورای امنیت سازمان ملل متحد باید قبل از اینکه خشونت‌های ایران تشدید شود و آنها یک مسابقه تسلیحاتی جدید را در خاورمیانه آغاز کنند، این تحریم‌ها را تمدید کند.»

مقامات آمریکایی به‌ویژه وزیر امور خارجه این کشور در حالی به بهانه پیشگیری از مسابقه تسلیحاتی در خاورمیانه از ضرورت تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران سخن می‌گویند که طی سال‌های اخیر متحدان آمریکا در منطقه میلیاردها دلار سلاح از آمریکا و سایر کشورهای غربی خریداری کرده و از این سلاح‌ها علیه دیگر کشورهای منطقه استفاده کرده‌اند.

به عنوان مثال، عربستان به عنوان بزرگترین متحد آمریکا در منطقه خلیج فارس، در سال 2019 بالغ بر 78 میلیارد دلار بودجه نظامی صرف کرده که بخش زیادی از این بودجه صرف خرید تسلیحات جدید به‌منظور استفاده در جنگ یمن شده است. این کشور در سال 2019 از لحاظ مخارج نظامی بالاتر از کشورهایی مانند روسیه، انگلیس، هند، فرانسه و ... در رتبه سوم جهان قرار داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه