logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران عنوان کرد

رشد نگران‌کننده بستری بیماران مبتلا به کرونا در تهران

رشد نگران‌کننده بستری بیماران مبتلا به کرونا در تهران
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران با اشاره به افزایش هفت درصدی بستری بیماران کرونایی در بخش ویژه بیمارستانهای تهران، گفت: ثبت ۲۳۷ مورد بستری جدید کرونا در تخت‌‌های عادی و ۹۱ مورد در بخش‌‌های ویژه تنها برای یک روز، نگران کننده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر علیرضا زالی اظهار کرد: آمار بهبودیافتگان بیماری کرونا و افرادی که از بیمارستان مرخص شده‌‌اند نیز به 540 نفر رسیده است که این عدد نسبت به روزهای قبل کمتر است.

زالی با بیان این که تغییر زیرساخت‌‌های مترو در بازه زمانی کوتاه برای کاهش شیوع اپیدمی کرونا امری محال و غیر ممکن است، یادآور شد: استفاده تمامی مسافران از ماسک و تجهیزات حفاظتی و رعایت فاصله اجتماعی و بهداشت فردی می‌‌تواند راهکار موثری برای قطع و یا کاهش زنجیره کرونا باشد.

رییس ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران ضرورت استفاده از ماسک را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: حتی استفاده از ماسک‌‌های پارچه‌‌ای که در منزل تهیه می‌‌شود هم می‌‌تواند درصد زیادی حفاطت ایجاد کرده و از انتقال ویروس پیشگیری کند.

زالی در ادامه پرهیز از تردد غیر ضروری در سطح شهر را راهکار موثری برای ریشه کنی ویروس کووید 19 دانست.

رییس ستاد مقابله با کرونا در کلان شهر تهران با بیان این که الگوی مراجعان به مراکز درمانی و مبتلایان به کرونا در حال تغییر است اظهار کرد: در حال حاضر مراجعان با حال وخیم‌‌تری به بیمارستانها مراجعه می‌‌کنند، این موضوع علاوه بر این که روند بهبود مبتلایان به ویروس کرونا را کند می‌‌کند در عین حال فشار کاری مضاعفی  را بر دوش کادر درمان تحمیل خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه