logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دانا گزارش می‌دهد؛

توهین بازنده انتخابات به منتخبین مجلس+عکس

توهین بازنده انتخابات به منتخبین مجلس+عکس
چندی است روزنامه های زنجیره‌ای اصلاح طلبان سعی در القای این موضوع دارند که مجلس یازدهم یک مجلس ناکارآمد است که از خارج و نه توسط خود نمایندگان هدایت می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جریان اصلاحات که بازنده انتخابات مجلس شورای اسلامی یازدهم بود رویکرد منفی و شدیدا تخریبی را نسبت به مجلسی که هنوز تشکیل نشده، در پیش گرفته است و ماشین تخریب رسانه‌های این جریان از چندی پیش علیه بهارستان نشینان جدید آغاز به کار کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در همین رابطه، امروز روزنامه سازندگی ارگان رسانه‌ای حزب اصلاح طلب کارگزاران تیتر و عکس توهین آمیزی نسبت به منتخبان مردم در خانه ملت در صفحه اول خود منتشر کرده است و با ترکیب معناداری از تصویر رئیس جمهور دوره دهم که با یک چوب دستی در یک دشت ایستاده عنوان کرده است که «سایه احمدی نژاد بر سر مجلس» دیده می شود. 
,
 
,
, ,
 
,
روزنامه های زنجیره‌ای اصلاح طلبان چندی است که سعی در القای این موضوع دارند که مجلس یازدهم یک مجلس ناکارآمد است که از بیرون از آن و نه توسط نمایندگان هدایت می شود.
,
 
,
در همین رابطه روزنامه آفتاب یزد دیگر جریده اصلاح طلب نیز در تیتری حاکی از عصبانیت با عنوان «تقسیم غنائم در دوران کرونا» سعی کرد با مخدوش کردن وجهه خدمت گذاری نمایندگان مجلس آینده را تخریب کند. 
,
 
,
, ,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه