logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یادداشت؛

شکوفه‌باران "کمک‌های مومنانه" در بهار همدلی

شکوفه‌باران "کمک‌های مومنانه" در بهار همدلی
این روزها، که کمک‌ها، مومنانه گل کرده است، بهار دیدنی‌تر شده است؛ این‌بار بهار، تمام خانه‌های شهر را شکوفه‌باران کرده است؛ شکوفه‌هایی که عطر خوش مواسات و همدلی را در تمام شهر پراکنده کرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، "خوب است که در ماه مبارک رمضان یک رزمایش گسترده برای مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان و فقرا در جامعه شکل بگیرد." این اظهارات رهبر انقلاب در نطق تلویزیونی 21 فروردین، با یادآوری اقدامات خودجوش مردم برای مقابله با کرونا و کمک به نیازمندان باعث شد که "رزمایش کمک به نیازمندان" با شعار "کمک مومنانه" پیش از آغاز ماه مبارک رمضان و در ایامی که ویروس کرونا به نوعی زندگی همه مردم را تحت تاثیر قرار داده، شتاب بیشتری بگیرد.

این روزها همه پای کار آمده‌اند تا حرف ولیّ زمان روی زمین نماند؛ همه آمده‌اند مومنانه، کمک کنند؛ همه سرباز شده‌اند، لباس خاکی چقدر بهشان می‌آید!

کمک مومنانه، بهار امسال را دیدنی‌تر کرده است و بهار همدلی این‌بار تمام خانه‌های شهر را شکوفه‌باران کرده است؛ شکوفه‌هایی که عطر خوش مواسات و همدلی را در تمام شهر پراکنده کرده است.

حالا خدا دارد کم کم سفره‌ میزبانی‌اش را پهن می‌کند، سفره‌ای که پر است از برکت و نعمت و مهربانی؛ باید برای مهمانی آماده شد؛ رمضان ماه کمک به نیازمندان است و حالا فرصت خوبی برای تجلی کمک مومنانه به نیازمندان است.

این روزها، که کمک‌ها، مومنانه گل کرده است، بهار دیدنی‌تر شده است، این حضور، بهاری دل انگیز را به مصاف فرزند منحوس زمستان سال گذشته فرستاده است که هر لحظه گرمای آفتاب این فرهنگ ایرانی- اسلامی، برف و یخبندان کرونا را آب می‌کند و این گرمای روحانی همان اکسیر ناپیدایی است که تمام عالم سرگردان یافتن آن برای درمان این بیماری است.

حالا که این روزها از کرونا منفورتر نمی‌شناسیم، شاید بعد ترها دریابیم که خیلی به کرونا این ویروس ریزتر از یک ذره نمک مدیونیم!

این روزها، همه دست به خیر شده‌اند؛ مومنانه، بی ریا، بی منت، بدون چشم داشت؛ شاید برای این کمک‌های مومنانه، باید کرونا در دل اولین روزهای اسفند، متولد می‌شد و خوب، هیچ کار خدا بی حکمت نیست!

این روزها همه جای شهر، پر است از کمک‌های مومنانه، نکند جا بمانیم! این بار حماسه، حماسه مهربانی است، نه خبر از سیل است نه زلزله؛ این بار، کرونا، زلزله در جان‌مان انداخت و سیل محبت از وجودمان جاری؛ بهاری که نه تنها خیلی از درختان و گیاهان را بیدار و شکوفا کرد بلکه دل هزاران هزار انسان را از خواب سنگین غفلت بیدار و پر از شکوفه‌های محبت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

مجتبی قربانی

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه