اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد

ابلاغ آئین‌نامه کلینیک مجازی در روزهای آینده

ابلاغ آئین‌نامه کلینیک مجازی در روزهای آینده
قاسم جان‌بابایی از ابلاغ آئین‌نامه کلینیک مجازی در روزهای آینده خبر داد و بر ضرورت پیگیری ویژه دارو و خدمات درمانگاهی بیماران خاص در شرایط فعلی تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، قاسم جان بابایی عصر امروز در جلسه ویدئو کنفرانس با معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور اظهار کرد: خدماتی که در بیمارستان ها چه در بخش اورژانس و چه در بخش های بستری کرونا به مردم ارائه می شود گزارش شود.

وی با اشاره به اینکه بر نظارت بر دستورالعمل های ابلاغی وزارت متبوع در بیمارستان ها تاکید شد، افزود: درمان بیماران کرونایی قطعا باید طبق پروتکل وزارتی پیش برود

معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ثبت اطلاعات بیمارستان ها در سامانه های HIS بیمارستانی، MCMC و به موقع انجام شود و بیمارستان ها دقت کنند تا اطلاعات بیماران را بر اساس کدینگ اعلام شده وزات بهداشت در HIS وارد کنند.

این مسئول ادام هداد: در این جلسه در خصوص روش و پروتکل برگشت و راه اندازی بخش های کرونایی بیمارستان ها جهت امادگی برای هر گونه شرایط احتمالی برگشت به پیک مجدد بیماری کرونا طی یکی دو هفته ی آینده مورد  بحث و بررسی قرار گرفت.

جان بابایی در ادامه از بلاغ آئین‌نامه کلینیک مجازی در روزهای آینده خبر داد و آن را اتفاقی خوب خواند که پس از سال‌ها تلاش با همراهی ستاد ملی کرونا به ثمر نشست و می‌تواند از بار مراجعات غیرضروری به بیمارستان‌ها بکاهد.

وی با اشاره به‌ضرورت پیگیری ویژه دارو و خدمات درمانگاهی بیماران خاص در شرایط فعلی، گفت: از اول خرداد ۹۹ داروی بیماران خاص صرفاً از طریق حواله الکترونیک انجام می‌شود.

جان بابایی در پایان بر مدیریت جدی نحوه مصرف تجهیزات حفاظت فردی در بخش‌های غیر کرونا در بیمارستان‌ها و رعایت پروتکل‌های ابلاغی تأکید کرد و گفت: باید هر چه سریع‌تر نسبت به ساماندهی بیماران مبتلا به کرونا و خروج از بحران برنامه‌ریزی کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه