logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر مازندران اعلام کرد

تمدید دوماهه مهلت پرداخت حق بیمه اسفندماه روستائیان و عشایر در مازندران

تمدید دوماهه مهلت پرداخت حق بیمه اسفندماه روستائیان و عشایر در مازندران
محمد ابراهیمی، از تمدید دو ماهه مهلت پرداخت حق بیمه اسفندماه روستاییان و عشایر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهار کرد: با توجه به بحران موجود در کشور ناشی از شیوع بیماری کرونا و ضرورت حمایت بیشتر از بیمه شدگان صندوق ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه اعضای محترم خانواده بیمه روستائیان و عشایر، بیمه شدگانی که در تاریخ بیمه‌پردازی اسفند ۹۸ تاکنون موفق به تمدید و پرداخت حق بیمه خود نشده‌اند می‌توانند تا پایان اردیبهشت ۹۹ بدون پرداخت جریمه حق بیمه را پرداخت کنند.

وی با اشاره به اینکه نرخ حق بیمه متناظر با سطوح سال گذشته محاسبه می‌شود، تصریح کرد: بیمه‌شدگان به نزدیک‌ترین دفاتر بیمه روستائیان در محل سکونت خود مراجعه کنند.

مدیر بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر مازندران افزود: در راستای حمایت از مردم کشورمان در مقابل شیوع ویروس کرونا، برای آن دسته از بیمه‌شدگانی که در اسفندماه نتوانستند حق بیمه خود را بپردازند و دچار وقفه بیمه‌ای شده‌اند، مهلت دو ماهه‌ای در نظر گرفته شده است.

این مسئول ادامه داد: این افراد تا پایان اردیبهشت‌ماه فرصت دارند نسبت به پرداخت حق بیمه اسفندماه خود با همان نرخ‌های سال گذشته اقدام نمایند و در صورت واریز، وقفه‌ای در سوابق بیمه‌ای آنها به‌وجود نخواهد آمد و جریمه‌ای شامل حال شان نخواهد شد.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، پیش از این نیز اقدامات موثری در راستای حمایت از اعضای خود در مقابل شیوع ویروس کرونا انجام داده است.

وی تمدید سه‌ماهه قرارداد کارگزاری‌های صندوق، ارسال محتوای آموزشی از طریق پیامک و شبکه‌های اجتماعی، توزیع مواد ضدعفونی کننده و لوازم پیشگیری از شیوع ویروس را از جمله این اقدامات دانست و افزود: علاوه بر این، با راه‌اندازی کمپین روستای بدون کرونا، پل ارتباطی خوبی با بیمه‌شدگان خود در سراسر کشور ایجاد کردیم و از آنها خواستیم که در صورت ابتلای قطعی خود یا یکی از اعضای خانواده‌شان به بیماری کووید-۱۹، از طریق ارسال عدد ۵ به سامانه ۳۰۰۰۲۷ به ما اطلاع دهند.

مدیر بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر مازندران از تمدید دو ماهه قرارداد 110 کارگزاری‌ها در استان خبر داد و گفت: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، قرارداد کلیه کارگزارانی که تا تاریخ ۲۹ اسفندماه سال گذشته فعال بوده‌اند، تا ۳۱ اردیبهشت ماه سال جاری تمدید می‌شود و کارگزاران عزیز فعلا نیازی به مراجعه جهت تمدید قرارداد خود ندارند.

ابراهیمی تاکید کرد: به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و در عمل به دستورالعمل‌های فاصله‌گذاری، تمامی فرایندهای تمدید بیمه‌ای صندوق ازجلمه دریافت شناسه و پرداخت حق بیمه، به‌صورت الکترونیکی و با مراجعه به وب‌سایت رسمی صندوق به نشانی roostaa.ir قابل انجام است.

وی در پایان از توزیع 30 هزار دستکش لاتکس و ماسک، ژل و محلول ضد عفونی بین مجموعه بیمه روستایی استان خبر داد و گفت: به همت تلاش همه جهادگران روستاهای استان در چندین نوبت ضدعفونی و گندزدایی شدند.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه