logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت:

مشکلی در تامین مایحتاج مردم در ماه رمضان وجود ندارد

مشکلی در تامین مایحتاج مردم در ماه رمضان وجود ندارد
رضا رحمانی گفت: از آنجایی که کالا به وفور در کشور موجود است، مشکلی در تامین مایحتاج مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت پس از نشست کمیسیون صنایع و معادن مجلس،  گفت: جلسه امروز درباره اثرات اقتصادی کرونا، میزان تولید تجهیزات پزشکی و ... بود که وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نشست برنامه‌های خود برای رفع نیازهای حوزه درمان و کاهش تبعات اقتصادی کرونا را تشریح کرد.

وی درباره تنظیم بازار در آستانه ماه مبارک رمضان، افزود: از اواسط سال گذشته جلسات متعددی به منظور تامین کالای مورد نیاز مردم برگزار و به موجب آن کالاهای اساسی ذخیر شد، این اقدام منجر شد که پس از شروع کرونا مشکلی در تامین مایحتاج روزانه مردم ایجاد نشود.

واحدهای تولیدکننده مواد بهداشتی، با ۱۰۰ درصد ظرفیت مشغول فعالیت هستند

عضو کابینه دوازدهم ضمن تشکر از همکاری اصناف همزمان با شروع کرونا، اظهار کرد: بسیاری از کسبه مانند نانوایی‌ها، سوپرمارکت‌ها و ... در ماه‌های اخیر حتی یک روز نیز تعطیل نبودند.

وی با بیان اینکه خطوط تولید بسیاری از واحدهای تولیدی به منظور تامین اقلام مورد نیاز حوزه درمانی تغییر کرد، افزود: واحدهای تولیدکننده مواد بهداشتی، با ۱۰۰ درصد ظرفیت مشغول فعالیت هستند.

رحمانی با بیان اینکه اقلام مختلفی برای ماه مبارک رمضان ذخیره شده و کالا به وفور در کشور موجود است، اضافه کرد: با توجه به ذخایر موجود، مشکلی در تامین کالاهای ماه مبارک رمضان وجود ندارد.

رفع مشکلات ارزی و واردات مواد اولیه لازمه رونق تولید است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه باید با رفع مشکلات ارزی، واردات مواد اولیه  و ... زمینه رونق تولید را فراهم کرد، تصریح کرد: تا انتهای سال علیرغم شرایط جدید کشور-شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت- کالاهای اساسی تامین شده است.

وی مدیریت واردات را یکی از برنامه‌های وزارتخانه متبوعش برشمرد و افزود: باید با کاهش وارداتِ کالاهایی که در داخل تولید می‌شود، به واحدهای تولیدی کمک و زمینه رونق تولید را فراهم کرد.

بسته حمایت از صادرات نهایی شده است

رحمانی با بیان اینکه بسته حمایت از صادرات نهایی شده و ابلاغ می شود، ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در این طرح به عنوان پیشگام انتخاب شده است که می‌توان با استفاده ظرفیت کشورهای همسایه و جذب بازار این کشورها مازاد تولیدات صنعتی و کشاورزی را صادر کرد.

صادرات غیرنفتی در سال گذشته حدود ۴۲ میلیارد دلار بود

وزیر صنعت، معدن و تجارتبا بیان اینکه صادرات غیرنفتی در سال گذشته حدود ۴۲ میلیارد دلار بود، تصریح کرد: با توسعه صادرات از یک سو واردات ارز به کشور افزایش می‌یابد و از سوی دیگر اشتغال زایی رقم می‌خورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه