اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بختیاری:

تخریب 500 روستا در سیلاب اخیر کشور

تخریب 500 روستا در سیلاب اخیر کشور
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: سیلاب در 6 استان موجب تخریب 557 واحد شهری و روستایی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علی بختیاری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت وگویی اظهار داشت: در آغاز فصل بهار در سراسر کشور بارش‌های باران را داشته‌ایم که در بعضی مناطق این بارش‌ها خساراتی را به بخش‌های مختلف وارد کرد.

بختیاری بیان داشت: پس از اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع سیل در برخی از استان‌های کشور بلافاصله سازمان مدیریت بحران در آماده باش قرار گرفت و با صدور بخشنامه‌ها و اطلاعیه‌هایی مبنی بر لایروبی انهار و عدم حضور مردم در حاشیه رودخانه ها و همینطور تقویت سیل بندها و سدها موجب جلوگیری از افزایش میزان خسارت‌ها در کشور شد.

وی ادامه داد: 6 استان کشور از جمله، بوشهر، قم، چهارمحال بختیاری،گلستان، هرمزگان و کرمان در سیلاب اخیر بیشترین آسیب را دیدند و تیم‌های ارزیاب نیز برای بررسی میزان خسارت ها وارد عمل شدند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور افزود:در بوشهر 48 واحد مسکونی شهری و 29 واحد روستایی تخریب و 195 واحد شهری و روستایی نیاز به تعمیر دارد.

وی گفت: در استان قم تنها 1200 واحد شهری و روستایی نیاز به تعمیر دارد و در چهارمحال بختیاری نیز 31 واحد شهری 170 واحد روستایی تخریب شده و 378 اماکن هم نیاز به تعمیر دارد.

بختیاری بیان داشت: در گلستان 25 واحد روستایی تخریب و 5 واحد نیز نیاز به تعمیر دارد. در استان هرمزگان نیز 31 واحد شهری، 23 واحد روستایی تخریب و 663 واحد نیز نیاز به تعمیر دارد.

وی ادامه داد: همچنین در استان کرمان هم150 واحد شهری و 50 واحد روستایی تخریب و 500 واحد نیز نیاز به تعمیر دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور بیان داشت: در مجموع در این 6 استان 557 واحد شهری و روستایی تخریب و 2941 واحد نیز نیاز به تعمیر دارد.

وی ادامه داد: در مجموع نیز به این استان‌ها 343 میلیارد ریال کمک بلاعوض و 433 میلیارد ریال هم تسهیلات پرداخت شده است.

انتهای پیام/ا
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه