logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس کمیته علمی کرونا:

نتایج اولیه تست‌های پلاسمای کرونا مثبت اعلام شد

نتایج اولیه تست‌های پلاسمای کرونا مثبت اعلام شد
رئیس کمیته علمی کرونا گفت: نتایج اولیه تست‌های پلاسمای کرونا مثبت اعلام و قرار شد مجوز صادرات برای تست‌های الایزا صادر شود تا کشورهای دیگر هم بتوانند از این تست‌ها استفاده کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مصطفی قانعی رئیس کمیته علمی کرونا و دبیر ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس درباره روند مراحل تحقیقات کرونا که قرار بود این هفته در کمیته علمی مورد بررسی قرار بگیرد، گفت: در بررسی‌ها بر روی موضوع پلاسما بحث شد که نتایج اولیه آن مثبت اعلام شد و قرار بر این شد که مطالعات دقیقی روی اثربخشی آن صورت گیرد و به مرحله تکمیلی برسد.

وی افزود: قرار شد مطالعه بر روی داوری فاوی‌پیراویر تمام شود و پزشکان حق تجویز نداشته باشند و با توجه به نتایج فقط به تحقیق بپردازند.

رئیس کمیته علمی کرونا ادامه داد: نتایج تست‌ها مطرح شد و قرار شد مجوز صادرات برای تست‌های الایزا صادر شود  تا کشورهای دیگر هم بتوانند از این تست‌ها استفاده کنند.

قانعی در پایان گفت:  قرار شد آموزش‌های وسیعی برای همه  گذاشته شود تا عوارض ناشی از بیماری تبادل شود و همه از آن استفاده کنند.

انتهای پیام/ا
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه