اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی زنجان:

پروژه اتصال شهرک شماره یک زنجان به شبکه ریلی کشور امسال محقق می‌شود

پروژه اتصال شهرک شماره یک زنجان به شبکه ریلی کشور امسال محقق می‌شود
رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی زنجان پروژه اتصال شهرک صنعتی شماره یک زنجان به خطوط راه آهن 10 سال است که در مرحله اجرا قرار دارد گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده این پروژه امسال به پایان می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به پروژه اتصال شهرک صنعتی شماره یک زنجان به خط راه آهن اظهار کرد: این پروژه جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در سالجاری بوده که براساس برنامه‌ریز‌ی‌‌های انجام شده امسال به اتمام می‌رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;, این پروژه جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در سالجاری بوده که براساس برنامه‌ریز‌ی‌‌های انجام شده امسال به اتمام می‌رسد.,

وی تصریح کرد: زیرسازی این پروژه به اتمام رسیده و 90 درصد کارهای محول شده به شهرهای صنعتی به اتمام رسیده و زیرساخت محل دور زدن قطار در شهرک صنعتی که برعهده راه آهن بوده توسط شرکت شهرهای صنعتی زنجان انجام می‌شود و برای تکمیل آن نیز  3.5 میلیارد اعتبار در نظر گرفتیم.

,

رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی زنجان با تاکید براینکه پروژه اتصال شهرک صنعتی شماره یک زنجان به شبکه ریلی 10 سال است در دست اجرا قرار دارد بیان کرد: تا به امروز حدود 10 میلیارد تومان اعتبار توسط شرکت شهرک‌های صنعتی برای این پروژه هزینه شده است.

,

وی با تاکید براینکه در سال 97 و 98 ، 3میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شد و امسال هم 3.5 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است ابراز کرد: بخشی از این اعتبارات توسط سازمان برنامه و بودجه از محل تملک دارایی‌های استان به این پروژه اختصاص می‌یابد.

,

احمدی با تاکید براینکه زیرساخت‌های این پروژه به اتمام رسیده و در حال حاضر راه آهن مرحله ریل گذاری را اجرا می‌کند افزود: پیشرفت فیزیکی این پروژه بالای 70 درصد است.

,

وی با اشاره به اینکه شهرک‌های صنعتی حساس‌ زیادی برای تکمیل این پروژه دارد افزود: اگر این پروژه به اتمام برسد حجم تردد کامیون‌ها و ماشین‌های سنگین در زنجان کاهش می‌یابد و بیشتر حمل و نقل واحدهای صنعتی از طریق راه آهن انجام می‌شود.

,

رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی زنجان در مورد راه اندازی چند پل در مسیر اجرای این پروژه افزود: احداث این پل‌ها برعهده شرکت شهرک‌های صنعتی بود که اقدامات لازم جهت اجرا و تکمیل آن انجام شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه