logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عشایری استان :

توزیع 700 بسته معیشتی کمک مومنانه به محرومان مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری

توزیع 700 بسته معیشتی کمک مومنانه به محرومان مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
سرهنگ علی اصغر ایزدی فرمانده سپاه ناحیه عشایری چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای اجرای رزمایش مواسات و کمک‌ مومنانه حدود یک و نیم میلیارد ریال کمک نقدی و غیر نقدی بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان دوآب صمصامی توزیع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز؛ سرهنگ علی اصغر ایزدی  فرمانده سپاه ناحیه عشایری استان گفت:  به همت مردم، خیرین و مسئولین شهرستانی و سپاه و بسیج هفتصد بسته معیشتی در مرحله دوم رزمایش مواسات و کمک‌های مومنانه بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان کرونا در « دوآب صمصامی » توزیع شد.

سرهنگ ایزدی افزود:  در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص رزمایش همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان و برای اجرای شایسته رزمایش “ کمک مومنانه”، همزمان با لیالی قدر و ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) پدر یتیمان و مستضعفان، دومین مرحله توزیع بسته‌های معیشتی و حمایتی با همت خیرین و مسئولان  شهرستانی برگزار شد.

 ایزدی افزود : این اقلام شامل بسته‌های معیشتی و بهداشتی است که برای توزیع بین نیازمندان، تهیه شده اند.

به گفته وی ، از ابتدای اجرای رزمایش مواسات و کمک‌های مومنانه تاکنون کمک های نقدی و غیر نقدی فراوانی جمع‌آوری و حدود یک و نیم میلیارد ریال کمک نقدی و غیر نقدی در این بخش بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان دوآب صمصامی توزیع شده است.

ایزدی افزود: در مرحله دوم  کمک مومنانه،  هفتصد بسته معیشتی به ارزش دومیلیون ریال در بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان کرونا در بخش دوآب صمصامی توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه مرحله سوم این رزمایش در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود، گفت: به منظور شناسایی افراد نیازمند واقعی و آسیب‌دیدگان از معتمدان محلی، فرماندهان پایگاههای بسیج، نهادهای حمایتی و دفتر امام جمعه بهره‌گیری می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه عشایری گفت: در بحران کرونا و تعطیلی برخی از مشاغل، تعدادی از خانواده‌ها دچار آسیب اقتصادی شدند و رهبر معظم انقلاب برای جبران آن دستور اجرای رزمایش کمک مومنانه را از روز نیمه شعبان صادر کردند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه