اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شهرام جزایری به 7 سال زندان محکوم شد

شهرام جزایری به 7 سال زندان محکوم شد
شهرام جزایری در ۲ پرونده متفاوت به ۷ سال زندان و پرداخت خسارات تاخیر تادیه بابت ارز خارجی LC محکوم شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهرام جزایری که مرداد سال ۹۷ در آذربایجان غربی و هنگام خروج از کشور بازداشت شده بود، به ۷ سال زندان محکوم شده است.

درست از همان روز بازداشت تا امروز علت دستگیری و زندانی شدن جزایزی رسانه‌ای نشده بود، اما حالا بر اساس اطلاعات به دست آمده مشخص شده که در مدت حدود ۲ سال گذشته از زمان بازداشت وی، برای جزایری ۲ پرونده تشکیل شده که هر ۲ به صدور حکم قطعی انجامیده است.

در پرونده اول که به موضوع کلاهبرداری ۲۵۰ میلیون تومانی اختصاص دارد، شاکی با دریافت ۳ برابر وجه رضایت داده و شکایت خود را پس گرفته، اما دادگاه از جنبه عمومی جرم جزایری را به ۷ سال حبس محکوم کرده است.

این حکم در دادگاه تجدید نظر هم تایید شده است. البته به گفته خود جزایری در خصوص این پرونده درخواست اعاده دادرسی قرار است انجام شود.

اما آنچه موجب شد تا جزایری نتواند به مرخصی کرونایی بیاید، حکمی بود که در پرونده دوم برای او صادر شده است.

پرونده دوم جزایری ارتباط مستقیم با پرونده قدیمی او دارد. جایی که جزایری در آن محکوم به حبس و رد مال شده بود و سرانجام سال ۹۷ با گذراندن دوران حبس و رد مال از زندان آزاد شده بود. در آن پرونده جزایری به رد مال ۵۰ میلیون دلاری که از شعبه بانک ملی در امارات دریافت کرده محکوم شده بود.

حال بار دیگر پرونده‌ای با این موضوع برای وی تشکیل و وی در ارتباط با همان ۵۰ میلیون دلار به پرداخت خسارات تاخیر تادیه بابت ارز خارجی LC محکوم  و به علت پرداخت نکردن خسارت حکم بازداشت برای وی صادر شده است.

انتهای پیام/ا

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه