logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سردار مهری به مهر خبر داد:

تحویل کارت‌های پایان خدمت حداکثر ۱۵ روز بعد از اتمام سربازی

تحویل کارت‌های پایان خدمت حداکثر ۱۵ روز بعد از اتمام سربازی
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: حداکثر ۱۵ روز بعد از پایان سربازی، کارت‌های پایان خدمت از طریق پست به دست افراد می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار تقی مهری در گفتگویی اظهار داشت: در حال حاضر مشکلی برای ارائه کارت‌های پایان خدمت نداریم و نهایتاً حداکثر از اتمام دوران خدمت تا ۱۵ روز کارت‌های پایان خدمت از طریق پست به دست افراد می‌رسد.

وی افزود: اگر فردی برای دریافت کارت پایان خدمتش به مشکل بر خورد، می‌تواند بعد از اتمام دوره خدمت به سازمان وظیفه عمومی محل تولد یا جایی که از آن اعزام شده است، مراجعه کند و مورد را پیگیری کند.

به گفته وی، کارت پایان خدمت تنها از طریق پست به آدرسی که افراد در پرونده خودشان ثبت کرده‌اند، ارسال می‌شود.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطرنشان کرد: اگر فرد در محل حضور نداشته باشد و یا آدرسش تغییر کرده باشد می‌تواند به باجه مرکزی پست مراجعه کند و مسئله را پیگیری کند و اگر از طریق اداره پست جواب نگرفت می‌تواند به معاونت‌های وظیفه عمومی محل اعزام اولیه شأن مراجعه کند.

مهری تصریح کرد: حداکثر ۱۵ روز بعد از پایان خدمت سربازی، کارت‌های پایان خدمت به دست افراد می‌رسد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا روند صدور کارت‌های پایان خدمت به دلیل کرونا به تعویق افتاده است یا خیر؟ گفت: مسئله صدور کارت ربطی به کرونا ندارد و همانطور که گفتم حداکثر تا ۱۵ روز بعد از اتمام خدمت، کارت‌ها صادر می‌شود و از طریق پست به دست افراد می‌رسد.

مهری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه افرادی می‌گویند ۱۵ روز از پایان خدمتشان گذشته است اما هنوز کارت پایان خدمت به دست آنان نرسیده، اظهار داشت: فردی که ۲۱ ماه خدمت کرده باشد را حتی یک روز بیشتر نگه نمی‌دارند. برای دریافت کارت پایان خدمت فرد باید به محل یگان مراجعه کند و مراحل تسویه حساب را انجام دهد. حال این مراحل تسویه حساب امکان دارد چند روزی زمان ببرد ولی این طور نیست که این بازه بخواهد به زمان‌های طولانی افزایش پیدا کند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه