logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آذری جهرمی:

افتتاح حساب و صدور دسته چک، الکترونیکی می‌شود

افتتاح حساب و صدور دسته چک، الکترونیکی می‌شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: افتتاح حساب، صدور و تمدید دسته چک، پرداخت اقساط و دریافت وام الکترونیکی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد جواد آذری جهرمی با اشاره به دستور راهبردی رئیس جمهور به وزارت خانه‌ها برای الکترونیکی شدن خدماتشان در مدت یک ماه، افزود: یکی از مهمترین این دستورات به نظام بانکی و به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی داده شده است، تا فرآیند مراجعات حضوری برای افتتاح حساب، صدور و تمدید دسته چک، پرداخت اقساط و دریافت وام را مجازی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی گفت: در برخی از قوانین مثل قانون پولشویی در جا‌هایی حتما باید مراجعات حضوری باشد و نسخ کاغذی تحویل داده شود که با استفاده ظرفیت قانون برنامه ششم توسعه در بند‌های ج ماده 67 این مسایل قابل حل است.

,

آذری جهرمی افزود: رئیس جمهور به کمیته اقتصادی دولت دستور داد که این مسئله هر چه سریعتر حل شود.

,

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه اعتبارسنجی مدارک تحصیلی در سیستم آموزش عالی را گام مهم دیگر در دولت الکترونیک اعلام کرد و گفت: در انتخابات مجلس اخیر دیدیم که به رغم این که در یک رقابت انتخاباتی فرد انتخاب شد، اما بعد مدرک تحصیلی اش مورد شبهه قرار گرفت و رد شد.

,

وی افزود: اگر این سامانه بود، قطعا این اتفاق نمی‌افتاد.

,

آذری جهرمی همچنین گفت: وزارت علوم، مسئول راه اندازی این سامانه است، اما دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه‌ها هم باید زیرساخت‌های آن را آماده کنند.

,

وزیر ارتباطات افزود: نیروی انتظامی اقدامات خوبی در الکترونیکی کردن در حوزه معافیت خدمت، گواهینامه رانندگی، خودرو، گذرنامه و سوء پیشینه انجام داده است که باید آن را وارد فرآیند دولت الکترونیک کنند.

,

وی تصریح کرد: وزیر کشور مامور شد تا با همکاری ویژه ناجا این فرآیند را وارد چرخه دولت الکترونیک کند.

,

آذری جهرمی گفت: نتایج دستورات 10 گانه رئیس جمهور برای الکترونیکی شدن خدمات، هر یکشنبه و چهارشنبه در دولت عرضه می‌شود.

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه