اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کرمانشاه عنوان کرد؛

انجام ۲۶۳ ماموریت برای انتقال افراد مشکوک به کرونا طی اردیبهشت ماه

انجام ۲۶۳ ماموریت برای انتقال افراد مشکوک به کرونا طی اردیبهشت ماه
هومن رفیعی گفت: ۲۶۳ ماموریت برای انتقال افراد مشکوک به کرونا طی اردیبهشت ماه انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هومن رفیعی در گفتگو با  خبرنگار  مرصاد ،  اظهار داشت: در سطح استان کرمانشاه ۱۶ دستگاه آمبولانس مختص انتقال بیماران مشکوک به ویروس کرونا است.

وی افزود: طی اردیبهشت‌ماه ۲۳۶ مأموریت برای انتقال افراد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا به مراکز درمانی در سطح استان کرمانشاه انجام شده است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: میانگین انجام مأموریت‌های روزانه در اردیبهشت ماه بین ۸ تا ۱۰ مأموریت و در خرداد ماه بین ۱۵ تا ۱۸ مورد است.

رفیعی خاطرنشان کرد: مردم نباید برای هر موردی با خطوط تلفن مرکز فوریت‌های پزشکی تماس بگیرند بلکه افراد سالمندان، مادران باردار و افرادی که دچار سرفه‌های خشک، تنگی نفس و تب هستند و امکان مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته را ندارند باید تماس بگیرند.

وی عنوان کرد: همچنین از دست دادن حس چشایی و بویایی، بی‌حالی، ضعف، سرگیجه، اسهال و استفراغ نیز از علائم ابتلاء به ویروس کرونا بوده است.

این مسئول بیان داشت: این افراد می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ یا ۴۰۳۰ برای دریافت مشاوره تماس برقرار کنند و از اشغال خطوط ۱۱۵ بپرهیزند.

وی تصریح کرد: همچنین این افراد می‌توانند به مراکز ۱۶ ساعته که در سطح شهر کرمانشاه چهار مرکز واقع در مرکز سینا در کمربندی، جعفرآباد، مسکن و شهرک امام خمینی مراجعه کنند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان کرمانشاه گفت: با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش بیمار در شهرستان‌ها در صورت افزایش تعداد بیماران از طریق اتوبوس آمبولانس به مرکز استان انتقال داده می‌شوند و تا کنون دو مأموریت انتقال از شهرستان جوانرود به کرمانشاه انجام شده است.

رفیعی گفت: از مجموع ۱۵ تا ۱۸ مأموریت انجام شده در طول روز حدود ۳ تا ۴ نفر در نهایت مبتلا به ویروس کرونا هستند.

وی عنوان کرد: مردم تنها در صورت ضرورت از منزل خارج شوند و پس از خروج از منزل مسائل بهداشتی نظیر شستشوی مداوم دست‌ها، استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه