logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در تداوم رزمایش کمک مومنانه انجام شد؛

جهادگران بسیج جامعه پزشکی سیستان وبلوچستان در خط مقدم جبهه های سلامت/ از ضدعفونی منازل مبتلایان تا غربالگری اماکن عمومی

جهادگران بسیج جامعه پزشکی سیستان وبلوچستان در خط مقدم جبهه های سلامت/ از ضدعفونی منازل مبتلایان تا غربالگری اماکن عمومی
فاطمه کمیلی، جانشین بسیج جامعه پزشکی سیستان وبلوچستان گفت: جهادگران بسیج جامعه پزشکی استان از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا تاکنون در خط مقدم جبهه های سلامت مشغول به ارائه خدمات به مردم می باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه کمیلی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون افزود: در تداوم ارائه خدمات این قشر از بسیج برای پیشگیری از ویروس منحوس کرونا و اهدای بسته های معیشتی به خانواده های آسیب دیده از ویروس تاکنون اقدامات شایانی بابکارگیری 197 گروه جهادی انجام شده است.

وی بیان کرد: گروه‌های جهادی بسیج جامعه پزشکی استان با تلاش‌های شبانه روزی خود تاکنون طی 47 دوره اقدام به ضدعفونی و گندزدایی مکان‌های عمومی، مدارس، مساجد و اماکن مذهبی کرده اند.

این مقام مسئول ادامه داد: توزیع هزار و 105 بسته بهداشتی و 38 هزار و 484 لیتر محلول ضدعفونی، 2 هزار و 755 برگ بروشور آموزشی و هزار و 500 نفر آموزش چهره به چهره عمومی از دیگر اقدامات انجام شده در راستای قطع زنجیره کرونا بوده است.

وی تصریح کرد: همکاری در راه اندازی یک کارگاه تولید مواد ضدعفونی از دیگر برنامه ها جهت کنترل این ویروس است، همچنین توزیع 13 هزار و 800 عدد ماسک و 18 هزار دستکش دیگر اقدام انجام شده توسط26 گروه جهادی بسیج جامعه پزشکی در اقصی نقاط استان می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,

, ,


کمیلی توزیع 202 سبد‌معیشتی و غذایی و 432 بسته افطاری را یکی دیگر از اقدامات دانست و گفت: مبلغی به میزان ۹۴ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال نیز از طریق خیرین برای انجام اموراتی مبنی بر مبارزه با کرونا جذب شده است.

,
,

, ,


جانشین بسیج جامعه پزشکی استان در ادامه خاطر نشان کرد: کارشناسان بسیج جامعه پزشکی در سیستان وبلوچستان علاوه بر انجام تب سنجی و غربالگری 36 هزار و 813 نفر، به توزیع پمفلت‌های آموزشی در خصوص علائم بیماری و راه‌های پیشگیری و کنترل و آموزش مردم پرداختند؛ همچنین علاوه بر معرفی افراد مشکوک به مراکز درمانی اقدام به ضدعفونی منازل بیماران کرونایی و اهدای 50 دست لباس ایزوله به بیمارستان های استان کردند.

انتهای پیام/

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه