اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

بیش از هزار قانون‌گذار از 25 کشور اروپایی لغو اشغال کرانه باختری را خواستار شدند

بیش از هزار قانون‌گذار از 25 کشور اروپایی لغو اشغال کرانه باختری را خواستار شدند
بیش از هزار نماینده پارلمان کشورهای اروپایی در نامه‌ای خطاب به رهبران اروپا خواستار اقدام قاطع آن‌ها علیه اشغال کرانه باختری شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیش از هزار قانون‌گذار از ۲۵ کشور مختلف اروپا، روز چهارشنبه از دولت‌های خود درخواست کردند مانع از اجرای طرح اشغال کرانه باختری شوند.

به نوشته پایگاه «عاروتص شوع»، این ۱۰۸۰ قانون‌گذار با انتشار نامه‌ای سرگشاده در روزنامه‌ها و ارسال آن به وزرای امور خارجه کشورهایشان بابت تأثیر این اقدام بر روابط بین‌المللی ابراز نگرانی کردند.

این نمایندگان پارلمان ۲۵ کشور اروپایی بیان داشتند: «چنین حرکتی بر چشم‌انداز صلح میان سارائیل و فلسطین تأثیری حیاتی دارد».

در ادامه این نامه آمده است: «طرح [دونالد] ترامپ رئیس‌جمهور [آمریکا]، به‌طزر تأسف برانگیزی، با اصول و مؤلفه‌های مورد توافق در سطح بین‌المللی در تناقض است».

قانون‌گذاران اروپایی افزودند: «در راستای گرامی‌داشت تعهدات درازمدت اروپا به راه‌حل مسالمت آمیز برای درگیری میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها، از رهبران اروپایی می‌خواهیم در پاسخ به این چالش قاطعانه عمل کنند».

این نامه می‌افزاید: «اروپا باید جهت کنار هم قرار دادن بازیگران بین‌المللی جهت جلوگیری از الحاق [کرانه باختری] نقش رهبر را ایفا کند».

در این نامه ۳ مرتبه به نام رئیس جمهور آمریکا اشاره شده است اما از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که اجرای اشغال کرانه باختری را به‌عنوان وعده انتخاباتی خود مطرح کرده بود، نامی به میان نیامده است.

اتحادیه اروپا پیش‌تر تهدید کرده است در صورتی که اشغال کرانه باختری انجام شود، رژیم صهیونیستی را مورد تحریم قرار می‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه