logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

تداوم رایزنی «نتانیاهو» با آمریکا برای اشغال کرانه باختری

تداوم رایزنی «نتانیاهو» با آمریکا برای اشغال کرانه باختری
نخست وزیر رژیم صهیونیستی از تداوم رایزنی با کاخ سفید در زمینه طرح اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  نخست وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه عصر به وقت تهران از تداوم رایزنی با کاخ سفید در زمینه طرح اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری خبر داد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یک نشست خبری گفت که در زمینه برنامه الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری  با آمریکا در حال گفت‌و‌گوست.

وی در ادامه افزود که مواضع «بنی گانتز» وزیر  جنگ اسرائیل  نقشی در تصمیم گیری گیری نهایی در این زمینه ندارد.

 این در حالی است که برخی منابع مطلع امروز گفتند که برنامه اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری پیشنهادی نتانیاهو در یکم جولای (چهارشنبه 11 تیر) اتفاق نخواهد افتاد  و دلیل آن نیز اختلاف تل آویو با کاخ سفید است. این منابع افزودند که نتانیاهو احتمالا چهارشنبه هفته جاری در این زمینه سخنرانی خواهد کرد.

طی روزهای گذشته نیز رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل منابع بلندپایه از احتمال تعویق اجرای طرح اعمال سلطه این رژیم بر بخش‌های از کرانه باختری خبر داده بودند.

کابینه رژیم صهیونیستی که از حمایت کامل دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برخوردار است قصد دارد ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

گروه‌های مقاومت فلسطینی هشدار داده‌اند اجرای طرح اشغال یک سوم کرانه باختری و دره اردن اعلام جنگ علیه مردم فلسطین بوده و هزینه‌ای که رژیم صهیونیستی در قبال اجرای این طرح پرداخت خواهد کرد، در تاریخ درگیری‌ها با این رژیم بی‌سابقه خواهد بود.

 وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و شریک نخست‌وزیر این رژیم در کابینه ائتلافی طی اظهاراتی به احتمال معوق شدن اجرای طرح موسوم به «معامله قرن» اشاره کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه