logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یادداشت؛

استیضاح نابهنگام شهردار آمل؛ مصلحت یا منفعت

استیضاح نابهنگام شهردار آمل؛ مصلحت یا منفعت
هوای تازه در آذر ماه در ساختمان سفید شهرداری آمل وزیده شد و هاشمی جوان را با عمارت، ترافیک، تعریض خیابان های ناتمام و...، و انبوهی از انتقادات روبه رو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ سی و هشتمین شهردار آمل در آخرین ماه پاییز سال گذشته در حالی جا پای امیرسلیمانی گذاشت که صندلی شهرداری از اردیبهشت ماه با سرپرست اداره می شد؛ اما از مدتها قبل چالش شهردار استارت خورده بود، یا حاشیه‌ها نمی‌گذاشت امیر دل به کار دهد و یا امیر دل به حاشیه زده بود؛ هر چه بود از نظر بسیاری از کارشناسان حوزه مدیریت شهری، سلیمانی باید خداحافظی می‌کرد.

سلیمانی در حالی استعفا را ترجیح داد که کوک استیضاح از مدتها قبل بر شهرداری چنبره زده بود، انتخاب شهردار هم برای تیم5/ 4 نفره شورا کار سختی بود و با تمدید سرپرست زمان می‌خرید؛ شورایی که  برای تصمیم گیری یک پایش همیشه می‌لنگید، که در انتخاب هیئت رئیسه و استیضاح امیرسلیمانی علنا و به کرات خود را نشان داده بود.

آمل شهری با موقعیت استراتژیک سیاسی و صنعتی قطب مهمی در استان و کشور بشمار می‌رود، که حتی یک روز صندلی خالی می تواند بر تداوم مشکلات این ابر شهر استان بیافزاید.

 هوای تازه در آذر ماه در ساختمان سفید شهرداری آمل وزیده شد و هاشمی جوان را با عمارت، ترافیک، تعریض خیابان های ناتمام و...، و انبوهی از انتقادات روبه رو کرد.

شهر هوای تازه را با تغییرات در حوزه ترافیک لمس کرد، تکلیفی برای بلاتکلیفی دست فروش‌ها عملیاتی شد و این ابتدای راه هاشمی بود؛ انتخابات و بعد از آن ویروس کشنده کرونا، در کمال ناباوری بر برنامه های شهردار جوان سایه افکند.

شهر 400 هزار نفری آمل سردرگم میان چالش ناشناخته درگیر شده بود، که بدون اغراق می توان گفت که در این دوئل سخت کرونا به آمل باخت؛ آن هم توسط تک تک کسانی که آستین هایشان را بالا زدند و محلول ساختند، کمک های مومنانه کردند و.. چقدر رویه شهردار تازه وارد آمل در این بین ستودنی بود؛ همانطور که امیر سلیمانی را در کمتر مراسمی می دیدیم، هاشمی در هیچ جا کم نمی آورد و این امتیاز خوبی به شمار می رفت، حتی برای یک شهردار ساروی.

با وجود اینکه شورای این دوره چه از نظر  تخصص و تحصیلات و چه از نظر جوانگرایی امتیاز بالایی نسبت به دوره های قبل داشت، اما نتوانسته عملکرد قابل قبولی را نشان دهد، آنچه امروز مورد نقد می باشد عملکرد شورا در استیضاح شهردار است، گویا شورایی که انتهای پنجمین دوره خود را سپری می کند، می خواهد با هر چنگ و دندان افکار عمومی را قانع کند و رای بخرد و در این بین جای اینکه به ابر معضلات مهم شهرستان بپردازد، طبل استیضاح می کوبد، آن هم از شهرداری که هنوز 7 ماه از ورودش نگذشته است.

هر چند ابقای هاشمی در حال حاضر حتمی است و خوشبختانه عدم توافق گروه 4و 5 این بار به نفع همشهریان تمام می شود، اما این گونه مسائل می تواند انرژی شورا را برای پرداختن به مشکلات مهم شهری کم کند و از همه مهم تر انگیزه شهردار را برای پیشبرد به اهداف و توسعه شهرستان کاهش دهد.

البته حسن نیت شورا در حل مشکلات شهری قابل تقدیر است، اما بنظر می رسد این استیضاح کاملا مصلحتی نواقص یک دهه را در نیم سال انتظار دارد، آن هم با وجود چنین شرایط حساسی،  بهتر نیست اعضای شورا در سال پایانی این دوره به امورات جدی‌تر تمرکز کنند و بعنوان مثال حتی اگر یک قدم واقعی برای حل مشکل زباله بر دارند، برگه زرینی برای کارنامه این دوره خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

حسن سلحشور

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه