اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دخالت مجدد پاریس در امور داخلی ایران

دخالت مجدد پاریس در امور داخلی ایران
وزارت خارجه فرانسه با گزافه گویی مجدد درباره دستگیری یک شهروند دو تابعیتی محکوم شده در ایران، علیه تهران اتهام زنی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت خارجه فرانسه غروب سه شنبه با دخالت در امور داخلی ایران، ادعایی تکراری مطرح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
به گزارش «خبرگزاری فرانسه»  وزارت خارجه فرانسه مدعی شده که ایران «فریباه عادلخواه »  یک شهروند دوتابعیتی (محکوم به اقدامات امنیتی علیه ایران) را با اهداف سیاسی نگه داشته است. «آگنس واندر موهل» سخنگوی وزارت خارجه فرانسه مدعی شده که مدارک و مستندات ایران در این زمینه واقعی نیست.
,
 
,
این در حالی است که «سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به سخنان مداخله جویانه سخنگوی وزارت خارجه فرانسه در خصوص یکی از اتباع ایرانی گفته بود : «تابعیت مضاعف اتباع ایرانی در قوانین جمهوری اسلامی ایران به رسمیت شناخته نشده و لذا "خانم  فریباه عادل‌خواه" یک تبعه ایرانی محسوب و به عنوان یک ایرانی از تمامی حقوق شهروندی شناخته شده برای اتباع ایرانی بهره مند است.»
,
 
,
موسوی با تاکید بر اینکه پرونده عادلخواه در چارچوب قوانین دادرسی عادلانه کشور با دقت توسط قوه قضائیه در حال رسیدگی است، مداخله وزارت خارجه فرانسه در  پرونده اتباع ایران  را فاقد موضوعیت و وجاهت خواند.
,
 
,
دولت فرانسه چندی است که همسو با مقامات آمریکایی به  بهانه سازی علیه ایران  روی آورده است. فریبا عادلخواه به دلیل «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور» از سوی دستگاه قضایی ایران محکوم شناخته شده است.
,
 
,
منبع: فارس
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه